bez elektrických spotrebičov človek pár hodín vydrží (aj ked ok, s chladničkou by možno bol problém) ale splachovať wc, umyť si ruky po wc, po jedle,.... to by bol asi väčší problém pre mňa
A aj elektriku casto vypnu na viac hodin ale kedysi ked som bol decko ju vypli asi na tri dni a to uz boli zle s potravinami a tak no ale vtedy este nebol net tak to je zas ine ako ked sa to stane dnes
Ved odstavka vody aj casto byva, to sa da pohodke osprchujem sa este rychlo kym je a potom napustim vanu nech ja na splachovanie zachoda elektrinu si moc lahko neviem naskreckovat, max nejaku powerbanku a sediet potichu doma a este riesit nech sa nerozmrazi chladnicka/mrazak atd.. to nee
Čo ja viem prežila by som oboje ale asi odstávka vody by ma zasiahla menej lebo bez elektriny by som okrem tých bežných vecí bola aj bez netu aj bez sporáku a vlastne aj bez tej teplej vody a voda sa dá dopredu naškrečkovať a keď nepočítam tú sprchu ktorú by som posunula tých pár hodín tak inak ju nemíňam až tak a hlavne aj keď to vypnú väčšinou ešte nejaký čas trvá kým odtečie úplne čo sa o tej elektrine povedať nedá
Akurát v lete sa mi presne toto honilo hlavou, keď nám kvôli poruche odstavili vodu, že síce spotená, ale aspoň som nemusela čumieť na stenu bez elektriny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Lukáško lepšie H2SO4, ta ma neobmedzenú trvanlivosť...