@snehovavlacka Je tu len 10 možností a tie 3 sa mi nezdali veľmi populárne, tak som ich dala spolu.
A @n0win0u , viem, že paradajky rastú na kríčkoch, ale tú anketu som myslela tak, že niečo také, čo nie je sladké, preto napríklad tu nie je ani melón.
@d170 chápem, ale mne ako zarytému odporcovi to nerobí dobre na oči, o chuťových bunkách ani nehovorím radšej by som ju zaradila k brokolici, hoci karfiol mám tiež rada
@strangelady som to ja ale trdlo =/ ... no ked pojdeme do toho tesca, tak jasne ze tam clever nebude ... takze dobre, zjeme ich a ja schovam vsetky vahy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
nerozhodnem sa..:/
všetko, čo je zeleninové ľúbim!!!!
v surovom stave mi chuti vsetko, co je tu napisane.. ale tepelne upravovane to uz by sa ten zoznam velmi zmensil
ale čo robí reďkovka v jednej skupine s cibuľou?!
A @n0win0u , viem, že paradajky rastú na kríčkoch, ale tú anketu som myslela tak, že niečo také, čo nie je sladké, preto napríklad tu nie je ani melón.
Pôvodne ma napadla spolu s mrkvou, ale nechcela som ich dávať spolu a nakoniec som na ňu zabudla
zákerný si
pôjdeme do Tesca a dám ti diktát