dala som polemic lebo na tych som bola pred dvoma tyzdnami a leto bez nich a pogovacky na ich ,,voo ja som to vedel...,, a tak dale si uz neivem predstavit
ale skoda ze sa nedalo hlasovat viac moznosti, lebo ako som tento rok isla s kamoskou na lavagance na topfeste a nakoniec to boli swan bride ktorych teraz zerieme tak aj tych by som dala, lebo to ako som sa vyblaznila na nich na zakovici no konec
a tak aj lavagance su dobri sice nazivo som na nich nebola kedze bola zmena programu ale v letaciku to nebolo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
@2 a neoznacila si lavagance v grafe asi
ale skoda ze sa nedalo hlasovat viac moznosti, lebo ako som tento rok isla s kamoskou na lavagance na topfeste a nakoniec to boli swan bride ktorych teraz zerieme tak aj tych by som dala, lebo to ako som sa vyblaznila na nich na zakovici no konec
a tak aj lavagance su dobri sice nazivo som na nich nebola kedze bola zmena programu ale v letaciku to nebolo
ale Brajtky mali nulu! WTF?