Iphone 7 by mal byt na trhu v septembri, teda aspon v USA. A dala by som sancu skor iphone SE ako 6tke. Teda mne pri SE aspon vyhovuje velkost a styl. Ostatok je ako 6tka, az na to ze SE je lacnejsi. A ak preferujes radsej adroidy, skus dat nadej LG G4 alebo G5. Najlepsi fotak proste. Ludia si mysleli ze fotim kamerou. Velmi detailne fotky. A hlavne nezamrzol ani raz.
podla toho či by som chcel pičovať na mrznutie telefónu alebo na to že si nemôžem nabiť mobil na hociakej nabíjačke a vypočuť si hudbu cez hociaké sluchátka...
@efyks To su len dohady mne sa zda ci nie? Teda citala som o "6SE" na apfelpage ale ked som bola pred dvoma dnami v apple store, rec bola stale o "iphone 7". Well, kazdopadne nieco nove je na obzore
ani iphone ani samsung..zbytočne vyhodené peniaze..za menej penazi vieš kupit ovela parametrami nadupanejší mobil..napr. Huawei a Lenovo majú najnovšie kúsky veľmi kvalitné, a cenovo dostupnejšie ako spomínané 2 značky..pozri sa napríklad na » www.zlavovy-kod.sk/hej-sk/... a pozri si parametre H&L a ich ceny aporovnaj to s iphonami a samsungom..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Inak nechapem preco je tam galaxy s6