Ak som hladná tak zjem všetko. Dobrovoľne tam nevpáchnem.
Akurát také KFC mi veľmi nechutí. A v mekáči ma nebavia tí predavači nepodarení, ktorí na mňa na mňa vychŕlia názvy kadejakých omáčiek a ja im nerozumiem ani pol slova.
a este nieco... vela ludi nadava na fastfoody, ale potom si doma spravi mrazenu Pizzu, alebo spagety s hotovou omackou, alebo "radcej kus slaniny a chleba" a myslia si, ze ako sa zdravo stravuju...
V McDonalde akurát tak chicken burger, alebo hranolky (ktoré sú tam predražené a je ich málo).. keď tak si zájdem na nejaký poriadny hamburger, alebo kebab..
Fuj... Takéto sračky. Najlepšie je, keď hamburger zapijete pepsi colou, hodíte tyčku do hajzlu a ani ho čistiť nemusíte, pepsi cola to spraví za vás, geniálny to nápoj!
NordSee je asi najlepší fastfood aký poznám, jeho slovenskú podobu som zatiaľ nemal tú česť okúsiť... každopádne, v žiline otvorili Subway, tak možno niekedy vyskúšam ... inak KFC ma neoslovilo teda vôbec... na prvý, druhý, ani tretíkrát
Som si spomenula, ako v zime počas vianočných trhov sa nám chcelo na wc a tak voľba padla že zbehneme na wc do blízkeho mc káčera. Spolužiačka mala odpor ísť tak hoci aj kvôli tomu, ale nakoniec sme ju tam dostali
Tým som chcela povedať len toľko, že tam chodím len na wc a čo sa fastfoood žrádla vo všeobecnosti týka, priznám sa, že občas si v nejakom malom okienku nejakej minipredajne dačo kúpim v prípadoch núdze a veľké siete tohto rangu vážne nemusím
@gabosh@6 načo tam mám písať Subway? Veď som tam napísal "bagetéria", Subway je obyčajná bagetéria, kde ti len dajú vybrať ktorú zeleninu nechceš a s akými bodkami má byť ten rožok na vrchu - či celozrnnými bodkami, sezamovými bodkami alebo bez bodiek...
Subway je nehorázne drahí, jedna bageta za 5 éčok, to je predsa moc, a nie je to žiadny úžas, aj ked z času na čas na to mám chuť, mal som to tuším2-3 krát, ale už sa tam nechystám z finančných dôvodov, račej si dám v mekáči jeden čís a jeden čikn za 2 €
@tomas to potom mcs je obycajny stanok s burgermi, dovolim si povedat ze big burger v kosiciach ma lepsie burgre ako McD... Nemozes porovnavat Richmana so Subwayom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
budem tam staly zakaznik nic lepsie som nejedol na to nema ani bagetka na racku!!!! proste subways je nebicko v papuly
v Cubicone som nebol, mam to od ruky...kde bude dalsi?
presne tak, nebicko v papuli
@gabosh
bol si v Cubicone? da sa to porovnat s urovnou Subway"s inde vo svete?
kfc je nechutny, v burgerkingu som este nebol, ostatne nepoznam.
ale napríklad na bagetu na šafku nedám dopustiť nikdy v živote
ale obcas ma prepadne chut na taku fajnu robenu bagetu, len skoda, ze nam nasu bagetaren oblubenu zrusili
Akurát také KFC mi veľmi nechutí. A v mekáči ma nebavia tí predavači nepodarení, ktorí na mňa na mňa vychŕlia názvy kadejakých omáčiek a ja im nerozumiem ani pol slova.
Za 5 eur mám v McD veľké Big Mac menu s hranolkami a pitím + omáčkou.
Ale chuťovo je určite lepší Subway, mňamka.
jedine čo mi chutí je latte z mekáča
celkovo - Subway
V BA v cubicone je Subway, a ze od ruky... ved chodi vela busom smer slavicie udolie
Tým som chcela povedať len toľko, že tam chodím len na wc a čo sa fastfoood žrádla vo všeobecnosti týka, priznám sa, že občas si v nejakom malom okienku nejakej minipredajne dačo kúpim v prípadoch núdze a veľké siete tohto rangu vážne nemusím
Subway je nehorázne drahí, jedna bageta za 5 éčok, to je predsa moc, a nie je to žiadny úžas, aj ked z času na čas na to mám chuť, mal som to tuším2-3 krát, ale už sa tam nechystám z finančných dôvodov, račej si dám v mekáči jeden čís a jeden čikn za 2 €