ano ako asi vsetci rozmyslala som strasne dlho,ktora z moznosti a vyhrala zelena mila
ten film je ozaj nadherny..bohuzial na zaver nikdy poriadne od tolkych slz nevidim..
ten film, mozem pozerat aj x-tý krat a stale budem pri nom plakat... skoro ako pri nebezpecnych znamostiach a medvedich bratoch .. noo ale je to veelmi dobry film...
@14 xD hej enter xD ale neva.. chcela som dať navyber Green mile a skalu... ale ja som šikovna,že stisnem Enter a hodi mi hned anketu xD nevadi.. ten film je božsky videla som ho 100 krat a to neprehanam,ekd sme mesiac doma na marodke s nouhou,že nemožete chodiť,čo vam ine ostava ako kukať TV?hh tak mne Zelena mila hrala 30 dni v kuse 3 krat do dna... v angline xD heho ja ju už viem naspamať xD HH som sa pustila do čitania knižiek z nej.. som zvedava v čom sa nebude zhodovať s filmom
siroky vyber moznosti ...takto sa dosahuje stopercentna oblubenost! ...cosi podobne by mohli skusit aj na skole zaviest-konecne by sme raz dosiehli stopercentu uspesnost
@Jaja0607 uh,tak zelená míľa a skala sú moje dva naj filmy...ešte že tu bola len jedna možnosť,lebo keby boli tieto dve,tak si nevyberiem...tuším žerieš rovnaké filmy ako ja...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
inak, velmi pekný film
ale nie, hmm, World Trade Center, Forrest Gump...tie ste kde nechali??
ten film je ozaj nadherny..bohuzial na zaver nikdy poriadne od tolkych slz nevidim..