Blbý a blbší... tak to je v mojom osobnom rebríčku priam legendárna komédia. Maska a Ace Ventura sú tiež riadne šupy. Jim Carey je majster grimás, má charizmu
trápne komédie s ním nemusím... Čo takto 23 ? Tam bol fakt dosť dobrý... a ešte sa mi páčilo Ja, moje druhé ja a Irena... Alebo Truman Show. Tieto sa mi od neho fakt páčia. Ale v ankete neboli ani spomenuté hm... that´s all...
ace ventura..a hlavne ta cast jak liezol vonku z nosorozieho anusu ..ked som to prvykrat uvidel skoro som sa pochcal ..aaj ten s irenou celkom dobry ..ae ejs ventura je u mna asik na 1.mieste
Mne sa viac páčia filmy s nim v ktorých "zhadzuje svoju masku": trebars Večný svit nepoškvrnenej mysle je úžasný film, Trumanshow detto, či 23. Momentálne sa teším na Yes Man.
@26 suhlasim aj mne sa pacil vecny svit neposkvrnenej mysle....tam bol uzasny...a potom cislo 23, tak sa volal film...to tiez nebola komedia Proste on vie urobit zo seba saska, ale ked ide aj o vaznu rolu, tak je perfektny, a to je podla mna umenie, vediet zahrat aj taku aj taku rolu...fakt ja som ho tiez nemusela kym som tieto filmy nevidela a musela som uznat, ze je perfektny herec
jj vecny svit .. na ten som skoro aj zabudol... si to musim pozriet hned ako budem mat moznost a osviezit spomienky .. ale z toho co je tu na vyber tak muz na mesiaci bol riadny .. a Blby a blbsi tak no.. .. to je proste klasika
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
a potom Bozsky Brucee
a zabudla som co som chcela aha Blby a blbsi ...klasika
taky typicky americky kokot
Väčšina tých komédií má napriek značnej dávke stupidity svoje čaro ...
A blbý a blbší je úplne večný ...
Samozrejme tu chýbajú niektoré z jeho vážnejších filmov, kde ukázal herectvo v bežnejšom zmysle slova
Ty sa pýtaš? Tak potom áno ... A ... na konci otázky je otáznik
No len si tam ten otáznik aj mohol dať, aby to ako otázka aj vyzeralo