Čaute ludia, poradte mi. Mam 16 rokov a uz 3 roky chodim poctivo do posilky. Spravne sa stravujem atd. Nehovorim, ze niesom vyrisovany, no stale vazim 56 kilov. To je na moju vysku (178 cm) dost malo, tak som sa rozhodol uzivat garmin no neviem ktory. Dod
@mcaxebread do14 rokov som nedvihal velke vahy, viac som cvicil vahou tela...aj rodicia boli v mojom veku chudi...gainer je vraj idealny len je vela druhov a ja neviem ktory DD
@vaper prosim koment k danej otazke:Ktory gainer mam zvolit???... nikto ta nenuti mi verit ja len prosim o radu...nemienim sa hadat...chybit je ludske diki
@bress žerem čo naša bohata chladnicka da (od tvarohu a vyrobkov z mlieka po mäso)... ...len ci sa da ovplivnyt genetika...vyskusam len dufam ze nic nepokazim
@peavey počuj, ak ti cviky poradil kondičný tréner tak asi máš kondičného trénera, tak nechápem prečo sa pýtaš nás. mimochodom ja mám tiež 176-178cm a 56-58 kíl, čo ti na tom vadí, veď to je úplne super?
@midnight prestal som chodit na treningy takze uz som neni s trenerom v kontakte...ked chodim do posilky a drem tam tak chcem vidiet vysledky len tolko
Po prve ako ti kazdy poradil nastuduj si o tom nieco a az potom zakladaj nove temy ale ak ti mam poradit ked cvicis 3roky a mas taku vahu tak cvicis zle (necitaj muscle&fitness ich treningy stoja za hovno) a precitaj si nieco na posilnovanie(bodka)sk alebo nastiv ine fora.... jedine co ti mozem odporucit skus silovku (trening) 5x5 gainer si kup hocijaky (ale odporucam mutantmass) tot vse hadam som ti trochu poradil
nebudem to tu cele rozpisovat ako to funguje ... niektory ludia maju taky metabolizmus ze mozu jest kolko chcu a nic nepriberu a naberu len malo, mam to odskusane na sebe , gainery , proteiny su nanic je to americky marketing-teda je to dobre pre iba kulturisto, dôlezite je dost vela jest a a az potom ked budem mat tuk sa mozes zacat starat o zmensenie tukov a sacharidov v jedle a to ty mat asi nebudes, lenze niektory ludia maju problem jest ,,dost´´ vela na nabratie lebo im tak nechuti ako ostatnym , lebo maju mensiu hladinu jedneho hormonu ktory stimuluje chut k jedlu - takze ani steroidy skoro vobec nepomozu na nabratie svalov u takehoto cloveka ,
vyskusaj si dat take vahy aby si spravil 15 opakovani a stale ich zmensuj daj si na kazdu partiu takychto 12 serii a maximalne zer !, a ked ti ani to nepomoze tak mi napis urcite by som ti vedel pomoct
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ked uz, tak gainer....(omg)
btw toto podľa mňa nie je zdravé v takom veku....
turgon cvicim naozaj pravidelne a cviky my poradil kondicny trener a na posilovacich strojoch nemas co skazit takze
a ked cvicis 3 roky....pomylit si gainer so slovom garmin..akoze neverim ti, ze cvicis, lebo pises bludy
vyskusaj si dat take vahy aby si spravil 15 opakovani a stale ich zmensuj daj si na kazdu partiu takychto 12 serii a maximalne zer !, a ked ti ani to nepomoze tak mi napis urcite by som ti vedel pomoct