aj ked som tuto diskusiu zalozila NAJ herec alebo skor herci sa mi zdaju Josh Holloway a Dominic Monaghan....ty su asi podla mna NAJ...ale ved skuste dat aj vy svoj nazor!!!tak vela stastia...
Mne sa straaaasne pacila Claire, akoze veeeelmi moc, mi pripominala jednu babu z byvalej skoly, ktora bola velmi krasna, akoze uplne ze Claire (ta tehotna).
A este som mal rad:
- Boona, ci ako sa pise
- Charlieho tiez, pripominal mi jedneho byvaleho kamosa, ktoreho som znenavidel, akurat na konci tretej serie, ked Charlie... no nepoviem co, ked to nahodou dakto nevidel cele.
no tak KATE je podla mna naj zena odtial a z chlapov no urcite JACK a SAWYER ale niekedy sa mi nepaci reakcia jecka alebo Sawyera a vobec sa mi tam nepaci ta ze na co pali po jackovi od tretej serie boze nwm ako sa voala ale vadi mi lebo sa mi paci ako jeck a sawyer si ziskavaju srdce Kate
Said a Sawyer jednoznacnee..este mi aj v jednom teste vyslo, ze som najviac podobna Saidovi nie, nevrazdila som nikde a nikoho aj ten..boze, vypadlo mi meno..aj Jin so Sun (snad sa takto pisu ) su skveli..alebo ti cernosi, otec a syn..Michael a..hm..mala by som si vsetky doteraz vydane casti zohnat a dat si Lost maraton.. kto sa prida? ozaj..aj John Lock je zaujimava postavicka
Benjamin Linus (Michael Emerson): vyžaruje z neho charizma a páči sa mi tento typ postavy (človeka), ktorý vie presne čo chce, všetko si naplánuje dopredu a hlavne, čo je aj mojím životným krédom "Neschopnosť nie je akceptovateľná"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
...:Đ
A este som mal rad:
- Boona, ci ako sa pise
- Charlieho tiez, pripominal mi jedneho byvaleho kamosa, ktoreho som znenavidel, akurat na konci tretej serie, ked Charlie... no nepoviem co, ked to nahodou dakto nevidel cele.
a este, neviem, este ten tucny Hugo bol fajn