Myslím že po španielsky hovorí najviac ľudí z týchto, ale podľa mňa nie je príliž praktická - teda, do takého zadku by som nešiel pracovať.. po francúzsky sa dohovoríš len vo Francúzsku a v Afrike a po taliansky neviem.. asi len v Taliansku? Celkovo sa mi nepáčia možnosti.
ak to beries takto ze ides na strednu a nevies ktorychz tychto...tak spanielcinu...je to fakt pekny jazyk aj pomerne lahky a z tychto troch sa s nim dokazes dorozumiet v spanielsku samozrejme v podstate aj v portugalsku a v celej latinskej amerike...
ja sa učím anglicky nemecky a španielsky...najneprakticksjší je podla mna ten španielsky ale zabijem ho ked je taký pekný...uplne milujem učiť sa to..je to uplne jednoduché lahko zapametatelné a snad sa to aj dá niekde vyuzit...keby sa niekedy dostanes do juznej ameriky alebo tak, prip do Spanielska samozrejme
Franc. vyuzijes okrem francuzka pomerne dost aj v canade, svajciarsku a mam dojem ze aj v severnej afrike.. A ak nemas v plane ist niekde tam tak jednoznacne spanielcina..
idem na mediteránky a neviem sa rozhodnúť, francúzštinu sa učím už 5 rokov stále od začiatku, akosi ma to už nebaví, španielčina sa mi nepáči veľmi, takže taliančina. okej, rozhodla som sa. díky
s francuzstinou sa dohovris okrem francuzska aj v belgicku, kanade, svajciarsku a aj v afrike .. a velmi vela anglicanov aj nemcov sa uci francuzstinu cize myslim ze z tychto jazykov je najpraktickejsia a asi aj najkrajsia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a podla mna najkrajsi z uvedenych ...
ja osobne sa učím taliančinu a nedám na ňu dopustiť....
a k španielčine....kamarátke ostali len oči pre plač....nikde to nevie využiť...teda asi tak...
aha, ešte som chcela dodať...ak výborne ovládaš angličtinu, je jedno, aká jazyk navyše ovládaš....vždy to bude dosť