Pre mňa ťažko vybrať Anglinu som sa učila 9 rokov na základke a problémy som s ňou nemala dokonca miestami bola ľahšia ako Slovenčina... Ale odkedy prišla na strednú Nemina tak ju začínam mať čoraz radšej xD
4roky šprechovania bohato stačili a mám traumu na celý život ....strašne som trpela na tých hodinách...ale mala som aj anglinu, takže som maturovala naštastie z angliny....ale neminu teda nemusím, a inak sa mi páči španielčina a ruština tiež
Mám tak obrovskú averziu voči nemčine, že sa to ani popísať nedá!!! Na strednej som trpela na hodinách, za 6 rokov ma nič nenaučil ( nechcem to vyčítať učiteľkám, iste má na tom zásluhu aj môj lajdácky prístup)... A najvačšia haluz je, že som sa jej nedokázala zbaviť ani na výške, bo ju mám povinnú... No to som teda zvedavá z nej dám skúšku...
Ako študentka nemčiny si myslím, že nemčina má oveľa jednoduchšiu výslovnosť ako angličtina.
Ako študentka nemčiny ju už nemám nemčinu veľmi rada. (A magorí ma, lebo akonáhle som po sebe prečítala predošlú vetu, moja prvá myšlienka bola: "Váu, aký pekný litotes
@16 a uz tam mas aj chybu Ale nevadi.Aj tak si myslim, ze vacsina hlasovala podla toho co sa im na skole tazsie ucilo a nie viacej pacilo. Nikto nespomina madarcinu?To je nechutny jazyk podla mna a strasne mi pili usi ked to pocujem.Spanielcina je krasna napriklad.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Nad štylistikou niektorých anglicky píšucich autorov som schopná slintať hodiny, rovnako ako nad niektorými prízvukmi.
Ako študentka nemčiny si myslím, že nemčina má oveľa jednoduchšiu výslovnosť ako angličtina.
Ako študentka nemčiny ju už nemám nemčinu veľmi rada. (A magorí ma, lebo akonáhle som po sebe prečítala predošlú vetu, moja prvá myšlienka bola: "Váu, aký pekný litotes
a ešte mimo možností sa mi fakt páči španielčina.