Najlepšie je, ak sa ženská leskne ako keby sa natrela olejom, alebo sa jej ten mejkap z tváre úplne zošupuje ... najlepšie používať s mierou. Myslím, že sa treba rozhodnúť aj podľa pleti, či je suchá, alebo mastná. Ja osobne používam tekutý a som spokojná
@hhmm no mala som jeden z tých čo boli skôr ako husté a matné (ostatné makeupy sú oveľa vodnajtejšie) a myslím, že to bol max factor a bol úžasný.... teraz som si kúpila pred 2 mesiacmi len oriflame tekutý a keď mám nahodou nejaký jebák, tak ho neprekryje ani keby chcel
tekutý, redší. tie také hutné silne krycie sú hnusné (jedine že ho človek dokonale zladí s prirodzenou farbou tváre a dá si iba bodky, tam kde potrebuje)
tekutý a hlavne kvalitný,keď je kvalitný tak aj práškový,na krytie však rozhodne odporúčam tekutý, moja najoblúbenejšia značka je Astor, dosť záleží aj na podkladovom kréme... ale... Najkrajšia je prirodzenosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
len taký biely maglajz, keď idem na koncerty