Messi,Iniesta,Xavi,David Villa,Steven Gerrard ak futbalista, medzi nimi sa neviem rozhodnúť,ale najlepší športovec globálne všetkých športov je podľa mňa R. Federer.....
Myslim ze najlepsi futablista je L. Messi, ale povedat o nom ze je naj sportovec,to je vela . . .
Ale tak medzi naj sportovcov by som priradil Messi, Crosby, Federer, Bolt, asi niekto z nich. Aj ked Crosby neviem, lebo hokej je popularny " Iba " v Kanade , USA, a Europe ( a to nie ani z daleka celej Europe )
@martiny Keď už tak - Futbal - Každý spomína len hráčov, ktorý strieľajú góly. Takých, čo hrajú na nich a majú skutočný talent si nikto nevšíma. Čo by bol Messi bez Iniestu, Xaviho?
Hokej - Momentálne isto nie Crosby. Momentálne dominujú bratia Sedinovci, aj keď vo finále proti Bostonu nehrali dobre
Tennis - Federer sa prepadá. Nadal + Djokovič sú momentálne naj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale tak medzi naj sportovcov by som priradil Messi, Crosby, Federer, Bolt, asi niekto z nich. Aj ked Crosby neviem, lebo hokej je popularny " Iba " v Kanade , USA, a Europe ( a to nie ani z daleka celej Europe )
Hokej - Momentálne isto nie Crosby. Momentálne dominujú bratia Sedinovci, aj keď vo finále proti Bostonu nehrali dobre
Tennis - Federer sa prepadá. Nadal + Djokovič sú momentálne naj
Atletika - jasné že Bolt - kto iný?