hmmm strasne ma prekvapilo ze ste tu nedali Demitar Berbatov... Berbatov sice neje az taky dobry .. no je ale ako na Ronalda nemaa... ale proste ked vidim Berbatova behat na ihrisku tak to hned viete ze je to Berbatov lebo jeho vlasy/úliz vidno na kilometre Berbatov je naj
Ja mám najradšej staré páky ako Lothar Matheus,Emile Zola,Alessandro Del Piero,Luis Figo,Hagi,Djalminha,Francesco Totti...to by som tu mohol menovať do večera
a z našich je u mňa jednotka Laco Molnár a futbalisti ako Semeník,Dzúrik,Tóth,Sovič a treba spomenúť aj Eugena Bariho ktorý to podľa mňa nedotiahol vyššie len kvôli rasizmu...
Ani jeden. Stacilo by mi ak by si tam dal aspon jedneho zo starych hviezd ako Stam, Hyypia, Rustu, Sukur, Larsson, Nemeth (Szilard), Cocu alebo len Van Nistelrooy.
@porygon tak to vie každý že je to kretén-teda že občas spraví dáku zverinu ale je to ten typ futbalistu čo sa v dnešnej dobe už len tak nevidí...celý život v jednom klube,osobnosť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a ani toho Beckhama nevies napisat =D
Ja mám najradšej staré páky ako Lothar Matheus,Emile Zola,Alessandro Del Piero,Luis Figo,Hagi,Djalminha,Francesco Totti...to by som tu mohol menovať do večera
a z našich je u mňa jednotka Laco Molnár a futbalisti ako Semeník,Dzúrik,Tóth,Sovič a treba spomenúť aj Eugena Bariho ktorý to podľa mňa nedotiahol vyššie len kvôli rasizmu...