Ahojte, obľubujem podobné typy psychologických filmov a tak hľadám nejakú inšpiráciu Kľudne aj niečo o tom, ako má niekto vo filme depresiu a vyrovnáva sa s tým, je mi jedno aj ako to končí, či sa mu to podarí či nie.
ďakujem
Pre mňa bol deprimujú
neviem teraz či si myslela taký typ deprimovania, kedy som daný snímok už nikdy viac nechcel vidieť, alebo taký, ktorý vo mne zanechal dlhú katarznú stopáž
dlhá stopáž: into the wild, breaking bad, trainspotting, heima... momentálne mi len tieto prídu na myseľ
a nema v tom filme depresiu! deprimovať ťa môže aj film ktorý nie je o depresí, rovnako ako ťa nemusí deprimovať film o depresií....jeminkote tieto logiky...
Trainspotting, Mary a Max (obľúbený ), Black Swan, Control (čiastočne o skupine Joy Division, ale skôr je to príbeh než opis kapely, tak sa nenechaj odradiť), Persepolis (parádny film, pekne spracovaný)
@marleymt
Nedávno sme s priateľmi hrali hru kde sme mali používať názvy kníh, filmov alebo repliky a čítal som knihu, ktorá bola predlohou filmu. Názov je od jednej americkej detskej riekanky, znie asi takto:
Vintery, mintery, cutery, corn, apple seed and apple thorn. Wire, briar, limber lock. Three geese in a flock. One flew east, and one flew west and one flew over the cuckoo’s nest.
truman show.. videla som ho keď som mohla mať tak 7-8 rokov a myslela som si že aj mňa tak sledujú a nebola to žiadna chvílková haluz myslela som si to tak rok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
dlhá stopáž: into the wild, breaking bad, trainspotting, heima... momentálne mi len tieto prídu na myseľ
trauma: včielka mája
Nedávno sme s priateľmi hrali hru kde sme mali používať názvy kníh, filmov alebo repliky a čítal som knihu, ktorá bola predlohou filmu. Názov je od jednej americkej detskej riekanky, znie asi takto:
Vintery, mintery, cutery, corn, apple seed and apple thorn. Wire, briar, limber lock. Three geese in a flock. One flew east, and one flew west and one flew over the cuckoo’s nest.
a také čisté psycho, pre mňa, Hunger od McQueena
keď išlo toto hlavne
aa ty si inak schyza ,vies ?!