@8 klamstvo! vypočítavost nenávidm! pretvárka a fološ, pýcha a bezcitnost tiež (ale si myslím že neuprimnost nie je zlá vlastnost) čo je na tom, ked je niekto neuprimný? je to zlé ale je to vec každého či je úprimný alebo nie. Pravdaže ked mi niekto hucká že je niečo dobré a ozaj nie a pritom som sa na jeho názor nepýtal tak je dement, ale ak sa spýtam a nechce ma urazit tak mi to nevadí, nabudúce sa opýtam iných a neriešim to.
k tomuto by som sa prihlásil aj ja, celkovo to sedi aj na mna...
hoci niektore z tych (tebou tiez uvedenych) vlastnosti na sebe nemam rad alebo ak s nimi nie som vyslovene nespokojny, nazval by som ich inak - napr. nie bezcitnost, ale skor rezervovanost, lebo vo vseobecnosti sa povazujem za dost chladneho cloveka a nie je mi tiez blizka prilisna temperamentnost, juzanska gestikulacia a podobne.
ale niekedy zase dokazem byt empaticky - takze to cele zavisi od situacie...
Nejak sa to snažím vnímať tak, že každá jedna vlastnosť je aj tak univerzálna, dobrou alebo zlou ju robí iba intenzita, spôsob a okolnosti použitia (*príp. podobné faktory), tak ako by som mohla niektorú nenávidieť ?
Keby som bola prehnane úprimná, som drzá. Trošku infantilnosti v niektorých prípadoch padne odľahčujúco vhod. Tvrdohlavosť v správnej miere tvorí základ pre cieľavedomosť a vytrvalosť, tak ako by to bez nej len mohlo ísť?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale tvrdohlavost sa niekedy da tolerovat ak je v "miere"
a sama som tvrdohlavá, infantilná a vypočítavá niekedy tak to nekritizujem (ale s mierou ) a bezcitnosť je niekedy veľmi vhodná vlastnosť
k tomuto by som sa prihlásil aj ja, celkovo to sedi aj na mna...
hoci niektore z tych (tebou tiez uvedenych) vlastnosti na sebe nemam rad alebo ak s nimi nie som vyslovene nespokojny, nazval by som ich inak - napr. nie bezcitnost, ale skor rezervovanost, lebo vo vseobecnosti sa povazujem za dost chladneho cloveka a nie je mi tiez blizka prilisna temperamentnost, juzanska gestikulacia a podobne.
ale niekedy zase dokazem byt empaticky - takze to cele zavisi od situacie...
Keby som bola prehnane úprimná, som drzá. Trošku infantilnosti v niektorých prípadoch padne odľahčujúco vhod. Tvrdohlavosť v správnej miere tvorí základ pre cieľavedomosť a vytrvalosť, tak ako by to bez nej len mohlo ísť?