Caute mám práve silnú dilemu..chcem si kupiť nový mobil a neviem sa rozhodnut medzi dvomi.SONY ERICSSON C510 alebo SAMSUNG S5230 STAR..cenovo sú na tom cca rovnako akurat henten samsung je dotykovýý a s tým nemam skusenosti a neviem ci si na to zvyknem a
ten samsung má kamoš a za ten čas čo som ho mal požičaný som mal s neho dobré dojmi, len som si tam nevedel na to menu zvyknúť a na dotykový display neni problém si zvyknúť.
ale keďže ja som zarytý do SE tak by som bez váhania bral tu C510
No je to dost tazky vyber..tiez nemam skusenosti s dotykovim ale nemyslim si ze je to praktickejsie ako joystick..a so sony erricsonom mam dobre skusenosti..100% ti poradit neviem..
Ahoj,no ja mám SE C510 a som s ním spokojný.Akurát,žefotky za horších svetelných podmienok sú trochu preexponované.Ten Samsung mi je síce známy model,ale s dotykovkou takisto nemám skúsenosti.Ak ti môžem poradiť pozri si www.fóny.sk určite ti to pomôže a pozri si aj galériu.
ten samsung mám už od oktobra, a som s ním spokojná. predtým som mala vždy nokiu, ale rýchlo som si zvykla na tento mobil, a s dotykovým displejom nemám problém.. akurát tak prvú hodinu som mala trocha nervy, bolo to niečo nové... A JEDINÁ vec čo mi vadí, je že sa nedá zmeniť zvuk smsky
@Citroon predpokladam ze to beres od operatora...konkretne orange nie? zober si uz rovno nieco lepsie...ja osobne odporucam nokiu e66, 5800 alebo N97mini...
ja mam niekedy pocit ze s dotykovimy je viac starosti ako s beznymi ked nemaju preparacovany soft ... keby ze dotykovy tak s Androidom od googlu inac by som si fakt skor vybral ten SE
Inak ked telefonujete s dotykovym telefonom nemoze sa stat ze uchom na tom displeji nieco postlacate? D taka hovadina ma napadla..alebo ak telefonujete moc dlho nezapari sa ten displej ked je pritisnuty k licu?
@Citroon ja mám Samsung asi 4 mesiace a som s ním spokojný. Sprvu som tomu tiež nemohol prísť na chuť ale teraz by som ho nevymenil.Pri telefonovani sa display automaticky uzamkne aby nedošlo k náhodnému vytáčaniu a ešte jedna vec sa mi tam páči.Môžeš si uzamknúť galériu,SMS,adresár atď.Zatiaľ som chybu nenašiel len si treba zvyknúť.
Ten ericsson je špatný, robí zlé fotky...Samsung star je ovela lepší, lahko sina neho zvykneš a naučíš sa ho ovládať je to jednoduché a Star robí aj lepšie fotky ako ericsson hoci to je cybershot
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale keďže ja som zarytý do SE tak by som bez váhania bral tu C510
Raz som spravil prechod z SE na LG .. a nikdy viac ...
Z tejto dvojice ber SE jednoznačne , samsung je nepraktický .. no ak chceš imidžofku nech sa páči
@Citroon predpokladam ze to beres od operatora...konkretne orange nie? zober si uz rovno nieco lepsie...ja osobne odporucam nokiu e66, 5800 alebo N97mini...
a samozrejme ze sa zapari
ked za cash tak kup nokiu 5530