a mozete samozrejme napisat ze preco, vas nazor na ich hudbu, cokolvek.
ja kludne zacnem je to pre mna strasne tazke rozhodnutie lebo kazdy ma nieco do seba, ale po dlhom (rozumej dlhorocnom uvazovani volim oos, nakolko ma podla mna najviac najkvalitnejsich skladieb (a mame tam aj citizen erased co je podla mna totalny masterpeace, proste pre mna najvacsi umelecky zazitok aky mozem zazit . ale hned za tym by bol showbiz. a posledny urcite t2l lebo proste je to oproti dovtedajsej tvorbe sracka co si budeme hovorit ze
@1
Aké neuveriteľné veci tuná robíš! Tak ja píšem komentár k fortinej ankete, hrá mi do toho Mjúzovský "Showbiz" a tak si vravím - keď ma raz prepadne zvedavostná chvíľa, založím takúto anketu o Muse. Na chvíľu odbehnem, a vidz, anketa tu! Normálne ma na chvíľu zamrazilo, či mi nešibe a nezaložil som ju nevedomky ja!
@etelnair to je ako povedat, ze niekoho milujes, aj ked ho nepoznas. ja napr. takto fungujem pri Korn ako barb, ale nepovedal by som nikdy, ze ich milujem, pretoze som nikdy nepocuval ich cele albumy, ci aspon jeden. skratka mi to pride absurdne, ze zeries nejaku kapelu bez toho, aby si si vypocul ich albumy, ci album.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ja kludne zacnem je to pre mna strasne tazke rozhodnutie lebo kazdy ma nieco do seba, ale po dlhom (rozumej dlhorocnom uvazovani volim oos, nakolko ma podla mna najviac najkvalitnejsich skladieb (a mame tam aj citizen erased co je podla mna totalny masterpeace, proste pre mna najvacsi umelecky zazitok aky mozem zazit . ale hned za tym by bol showbiz. a posledny urcite t2l lebo proste je to oproti dovtedajsej tvorbe sracka co si budeme hovorit ze
a tak no
oxymoron jak vino.
Aké neuveriteľné veci tuná robíš! Tak ja píšem komentár k fortinej ankete, hrá mi do toho Mjúzovský "Showbiz" a tak si vravím - keď ma raz prepadne zvedavostná chvíľa, založím takúto anketu o Muse. Na chvíľu odbehnem, a vidz, anketa tu! Normálne ma na chvíľu zamrazilo, či mi nešibe a nezaložil som ju nevedomky ja!
Takže tak ako som hlasoval v AM, zahlasujem za náhodný z: Showbiz, Origin of Symmetry, The 2nd Law a Black Holes and Revelations.
poznam len niektore starsie pesnicky a az 2nd law som pocuval cely. musim to dohnat
@h8u v brne mam vela kamosiek tak ked ich dojdem jedneho dna kuknut sa mozme stretnut