@77hanes77 od 500 do 630 eur a potrebujem to na VŠ (nie na technickú). Takže potrebujem na každodenne použitie a hlavne budem sa z toho učiť takže preto som si myslela že väčší displej bude lepši
@babarbee Natíska sa mi otázka ... Budeš to brávať aj na prednášky ?
Ak áno, zobral by som nejaký 14" notebook, ľahký, ideál na prenášanie ...
Ak ho ale budeš mať väčšinou len na izbe, tak potom 15,6" ... 17" by som nebral (mám 17" notebook a viem, aké je to hovedo)
ja by som nebrala ani jeden z tých troch..a pozrela radšej po nejakom inom..17" ti je zbytočne veľký podľa môjho názoru. 14" ti na školu úplne postačí..Ten probook inak vôbec nie je zlý nápad..akurát na hejku ho máš lacnejší » www.zlavovy-kod.sk/hej-sk/... čo pozerám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Vo všeobecnosti Lenovo rady Ideapad by som sa vyhol ... Majú katastrofálny servis.
Do koľko € to chceš a čo budeš na ňom robiť?
» www.alza.sk/hp-probook-470-...
» www.alza.sk/lenovo-ideapad-...
» www.alza.sk/asus-f556ub-dm0...
takto by uz malo fungovat
vlastne ani z tychto neviem si vybrat nie este ked mi posles aj stvrtu verziu
Ináč ten výber je celkovo od veci ... Jeden notebook 17,3", ostatné dva 15,6" ... Tak chceš 17,3" veľkú obludu alebo zaužívaný štandard 15,6" ?
A neodpovedala si mi na predchádzajúce otázky ... Koľko € do toho chceš investovať a hlavne čo na ňom chceš robiť ...
Ak áno, zobral by som nejaký 14" notebook, ľahký, ideál na prenášanie ...
Ak ho ale budeš mať väčšinou len na izbe, tak potom 15,6" ... 17" by som nebral (mám 17" notebook a viem, aké je to hovedo)
Napríklad : » www.hp-shop.sk/hp-probook-450-...
Na tvoje potreby dobrý výkon, kvalitné spracovanie, jemný displej : » www.hp-shop.sk/hp-probook-450-... + za zvyšné peniaze by som dokúpil SSD
Alebo tento Dell : » www.dell-shop.sk/dell-latitude-1... .. Ten má ale horší displej, slabší výkon, ale na druhú stranu ponúka NBD záruku ...
NBD On-site záruka znamená, že v prípade, keď sa ti niečo pokazí, príde priamo k tebe technik hneď na druhý deň.
ayyyy lmao