za 467 éčok máš noťas na ktorom v pohode rozbehneš gta4,nfs the run, battlefield3 či alan wake napríklad a to neni ziadna šitná značka ale rovno Lenovo » www.alza.sk/lenovo-ideapad-...
@lakero Ja mám Acer ale s touto istou grafkou, procesorom, ramkou.... Ale brat má tento istý. Ja by som si ho tiež kupil ,len som po nom nechcel opakovať
ja som si to kupil tiež ako bazar na sklade, problemy som zatial nemal =D len zaruka je tusim kratsia... namiesto 24 mesiacov som dostal tusim 20 mesiacov zaruku
je o 70 Ecok drahsi ale este v tvojom limite a ma namiesto 635ky 740tku ktora je o tolko vykonnejsia ze sa oplati doplatit tych 70 Ecok,dalsia vec to Lenovo ma quadcore procak ktory ti pri hrani 95% hier neprinesie uplne nic-radsej rychly dvojadrak,okrem toho ma njelen viac ale co je podstatne aj rychlejsie ramky,hardisk maju rovnaky ale tento Asus na na rozdiel od Lenova 17,3 palcovy displej co je oproti 15,6 pri hrani nezanedbatelna vyhoda...
FACIT-ked si to spocitas tak to za tych 70 Ecok urcite stoji..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
2. » www.alza.sk/hp-pavilion-g7-...
» www.alza.sk/dell-alienware-...
zadaj si nazvy grafickych kariet do google a pozri si to na notebookcheck.net do ktorej kategorie spadaju a co na tom ide za hry
a s týchto čo si si vybral, tak ani jeden, tá grafika v nich má problém utiahnuť priemerné hry, nie to ešte náročnejšie...
2 možnosť : » www.alza.sk/lenovo-ideapad-...
» www.notebooksbilliger.de/asus+x75vb+ty05...
je o 70 Ecok drahsi ale este v tvojom limite a ma namiesto 635ky 740tku ktora je o tolko vykonnejsia ze sa oplati doplatit tych 70 Ecok,dalsia vec to Lenovo ma quadcore procak ktory ti pri hrani 95% hier neprinesie uplne nic-radsej rychly dvojadrak,okrem toho ma njelen viac ale co je podstatne aj rychlejsie ramky,hardisk maju rovnaky ale tento Asus na na rozdiel od Lenova 17,3 palcovy displej co je oproti 15,6 pri hrani nezanedbatelna vyhoda...
FACIT-ked si to spocitas tak to za tych 70 Ecok urcite stoji..