herecvo a hra na hudobny nastroj su extremne lakave veci.... ale studujem biotechnologiu takze z praxe nemozem povedat ktore je lepsie ... na daco sa raz ncim hrat a co sa tyka herectva tak by som to skusil bez akejkolvek pripravy niekde v skole ako by to islo.. bola by vecia sranda
@5 , umelecke predmety nie su zjavne pre ludi, ktori by sa pri nich "nudili." HErectvo je zjavne preferovane ale ostatne odbory zvysuju hodnotu kultury
z tohto ma iba herectvo láka...kedysi som si chcela dať prihlášku na strednú školu teda konzervatórium s herectvom ale velmi ma odradilo že by som musela aj spievať vedieť
no, odporúčala by som herectvo, ale je ťažké sa tam dostať. Veľa uchádzačov si myslí, že z nich na škole budú paf, pritom je 90% priemer, podpriemer. Pri balete sa človek po čase zničí...ešte ten klasický spev môže byť dobrá vec Ale hra na hudobný nástroj? Prepáč, ale človek čo má výšku na gitaru (príklad) je podľa môjho názoru strašný flákač, a asi by ma ako prvé napadlo, že bol príliš tupý na to, aby šiel inam (aj keď možno nie je až také ľahké sa tam dostať)...na to by človek musel mať vážne insane talent, aby bol ako hráč na hudobný nástroj rešpektovaný (ale to ostatne platí o všetkých odboroch). Nechceš radšej skúsiť niečo viac down to Earth?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov