@neviemcomamdat ja osobne telku , nepozeram ked si chcem pozriet reklamy , tak tie si najdem na youtube , ale nema cenu pozerat trapnu relacku a za 10 minut nasleduje 20 minutova reklama , a potom zasa 10 vysielania a zasa 20 minut reklama , a to , mna osobne nebavi ... ked si chcem nieco pozriet si to dam nahrat a pozret dalsi den z tym ze si pretocim reklamy ...
aaaaaa som komerčná a sprostá, že to pozerám, ale mne sa to páči, páči sa mi spoločenský tanec a páči sa mi pozerať na to ako sa to niekto učí a že sú aj väčšie nemehlá ako som bola ja...
obľúbený pár nemám, ale táto séria je nejaká sprostá, prvá časť absolútne nzvládnutá a trafili sa do väčšiny neobľúbených ľudí Karinka, ktorá našťastie už išla pa pa, Hospodárová, Švajda a samozrejme Darinka Rolincová, ktorá absolútne nechápem, čo tam robí ako porotkyňa
Pozerám a vôbec sa za to nehanbim. Fandim vsetkym okrem Sisi (najnovsie Lelkes) Sklovskej. Svajda a Heribanova tam tiez nemaju co robit kedze uz tancovali v Bailande.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ano musim sa pochvalit
inak @yui nepamatas si ju nejakym zazrakom? chodila na nasu skolu.
obľúbený pár nemám, ale táto séria je nejaká sprostá, prvá časť absolútne nzvládnutá a trafili sa do väčšiny neobľúbených ľudí Karinka, ktorá našťastie už išla pa pa, Hospodárová, Švajda a samozrejme Darinka Rolincová, ktorá absolútne nechápem, čo tam robí ako porotkyňa