@wale + Dodge Charger ´67 Dodge Challenger ´68 +nové verzie + Chevy Camaro + Ford Mustang Shelby GT500 ´67 a ked to budem doma tak sa na nich každý deň budem robiť.
Hilux lebo ho ma krsný a je fakt super starý nesmrttelný dieslový motor. Ktomu listové pružiny a v zachovalom stave ako cukrícek pár aut sme sa snim natahali a pohodáá
@husky ...teras som zistoval a ten pick-up čo si tu dával sa dá ešte normalné kúpit -je to Nissan NP300 PICKUP v ČR sa ich predalo 67 za rok 2010 a rok dozadu 110ks a ta nova navara 53/114ks
na porovnanie hiluxov sa predalo za rok 2010 105ks a rok dozadu 118ks
L200 ...a prečo ? ...s otcom som na ňom nabehl obrovské množstvo kilometrov ...i keď bolo trošička poruchové (hlavne riadenie - presnejšie čapy ) čo nieje nejak paráda pri terénnom aute ...ale proste Japonsko motor mal super záber ...celkom fajn spotrebu ...uzávierky ,redukcia ...100% ... k tým ostatným autám by som našiel veľa pikošiek ...ale toto je pre mňa to naj ...
Ach ludia JEDNOZNCNE HILUX !!! ved to auto je naadherne....a nie nadarmo by sa na TOYOTACH robilo tolko expedicii....poznam len jeden kontinent kde sa na expediciie vyuzivaju ine auta a to ej USA kde maju ich WRANGLERI a HUMMERI....HILUX je proste peckovy a je to spolahliva TOYOTA....my europania vyuzivame na expedicie vo väcsine TOYOTKY ...TOYOTA je nezastavitelny stroj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ford F-150,250,350,450
Toyota Tundra
+ Chevy El Camino
ale kedze to je nerealne tak urcite
este na aky ucel by mal bit lebo v takychto by si asi hlinu nevozil
..kvak..
ja som skromný, stačil by mi jeden z nich
...a napíšem ešte raz ameriku nemusím ....
hm co ja viem mne sa vzdy najviac pacila navara v pick up verzii (nie to nove macate):
osobna skusenost, Nissany mozem.
P.S.: nabuduce ked napises Nissan s jednym n tak bude zle! (wrr)!
a za ten Nisan teda Nissan sa ospravedlnujem
a ver tomu že hilux je to najlepšie čo može byt
čítal som o tych autach nedávno a nenašiel sa nikto čo by na toto auto niečo zle povedal teda vydrží dost čo som čítal ...japonci maju šikovné ručučky
ale UAZ 3303 by mohol byt celkom fajn
na porovnanie hiluxov sa predalo za rok 2010 105ks a rok dozadu 118ks
+ www.kb-car.cz/novy-vuz/soubor/np300cenik.pdf
.... robia ako Hiluxi tak Land cruisery
» www.arctictrucks.com/...