Výtvarnú, pretože neznášam keď mi niekto kecá do kreslenia, nie nebudem kresliť vodovkami, pretože sa mi to roztečie po celom výkrese a nie nebudem kresliť tým tušom, pretože vždy ním urobím veľkú machuľu! Potom chémiu a zemepis, ale to len kvôli učiteľom
Doteraz to bola matika, a kedze toho roku mam predmety len podla vlastneho vyberu, tak je to povinna nemcina (hlavne tento tyzden, ked mame tu picnu praktikantku ) a inak chemia, tu mam len z donutenia
volakedy by som povedala, že anglina kôli jednej nemenovanej profke ale teraz matika, slovina a dosť to závisí od toho ak sa vyspím a na čo mám momentálne náladu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
geografiu
francuzstinu
tieto 3 asi najviac. celkovo nemam rada ziadny, mam rada len anglictinu
fyziku
a občas matiku
to je to najnajnajhorsie co moze byt, strasne ma to nebavi a vobec to nechapem... a potom telesnu
a odkedy som na novej skole mam staru matikarku co vobec nevie vysvetlovat, inac mam matiku rada, ale toto je peklo
Lebo toto by som mohla povedať všetky!