Dal som chrome iba kvôli tomu,že ho používam na tablete a je jednoducho (premňa) skvelý,jednoduché ovládanie...ale keď na pc,tak to radšej tú operu,ale to bude asi tým,že chrome má vyššie hardwarove požiadavky a mne sa seká (sstaručký pc)
pouzival som roky chrome ale strašne ho dojebali posledné mesiace tak som prešiel na operu
Ku chromu: je nemyslitelne aby som otvoril 2 okna a v správcovi mi otvorilo snád 7 a zatazilo na X % ....a predtým ako poviete,že low notebook/pc tak mi to robilo aj na hráčskom PC za 1000e ....síce to nesekalo ale bolo cítit trhavé reakcie a fakt to neskutočne zatažovalo ....niečo ako GTA 4
na mobile (najčastejšie) Operu mini a Chrome, na frajerovom noťase (menej často) Mozzilu, lebo Chrome používa on, tak aby sme furt neodhlasovali kontá a na iných zariadeniach (napr. školský PC) preferujem Chrome
mozzila mi chytila nejaký divný vírus a nedlao sa ho zbaviť ani po rpečistení, čiže som ju pochovala
a chrome má Dinosauriu hru a Incognito mode
čiže tak
kedysi som ale nedala dopustiť na Operu
ale tie časy sú preč.
Používam operu next, ale cas od casu si zapnem operu 12 lebo chromium jadro je proste zlo. Ale nakoniec to aj tak predycham lebo na dvanástke nemam rozšírenia a ja proste bez translatora na liste neprezijem. Mozilla je fajn a Chrome pouziv iba ak na testovanie webov lebo ja nechápem, ako moze zozrat tak vela ramky. IE radšej ani neotvaram, navyse kvôli downgradovanej verzii kvoli nhl 2004 je to aj tak celkom nebezpečné.
Chrome ako hlavný, lebo som si zvykol
Firefox ako vedľajší, lebo je tam jedno rozšírenie, ktoré potrebujem k práci
Safari na tablete, lebo sa mi dobre používa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ku chromu: je nemyslitelne aby som otvoril 2 okna a v správcovi mi otvorilo snád 7 a zatazilo na X % ....a predtým ako poviete,že low notebook/pc tak mi to robilo aj na hráčskom PC za 1000e ....síce to nesekalo ale bolo cítit trhavé reakcie a fakt to neskutočne zatažovalo ....niečo ako GTA 4
A na Chrome som zvyknuta z mobilu
Operu, lebo je rýchla a kompaktná
Chrome len v núdzových prípadoch ...
no strasne poziera ramku, som zvedavy na novy Spartan, alebo trz uz Edge po novom, mozno nanho potom prejdem
a chrome má Dinosauriu hru a Incognito mode
čiže tak
kedysi som ale nedala dopustiť na Operu
ale tie časy sú preč.
Firefox ako vedľajší, lebo je tam jedno rozšírenie, ktoré potrebujem k práci
Safari na tablete, lebo sa mi dobre používa.