@tomas Ale zakladny rozdiel medzi paserakom a vrahom je , ze paserak len prevaza cez hranice nejaku latku, ktoru si nasledne kupuju ludia DOBROVOLNE, cize si DOBROVOLNE volia tu cestu. Narozdiel od toho vrah odobere niekomu zivot a pochybujem, ze obet to urobila DOBROVOLNE, prave naopak.
ked niekto pasuje 4kg heroinu, tak urcite nie len na vlastnu spotrebu (sam berie to riziko na seba, ak je taky debil, ze to riskuje, je to jeho problem, ak ho chytia)... a to, ze umyselny vrah dostane 10 rokov sa mi zda byt nie len uplne nefer voci rodine zavrazdenej osoby, ale aj ukazka totalnej neschopnosti a nespravodlivosti systemu
@3 ak si zavisly, tak si ten herak nekupujes dobrovolne (lebo chces - v tom zmysle), ale preto, lebo musis, lebo potrebujes .. paseraci vyuzivaju prave to, ze clovek, ktory je zavisly tu davku potrebuje, musi ju mat, nemoze si len tak povedat.. tak dobre, kaslem ja na to, dnes si nekupim, ..
@feex8 Lenze ak si zavisly, k tej zavislosti si samusel doviest SAM. (ziadneoblbovacky, akoze detom davaju crack v cukrikoch Zavislost si kazdy musi vypestovat sam. Mimochodom paseraci vacsinou nie su dealeri a to je dost rozdiel, niekedy su "paserakmi" aj v podstate nevinni ludia, nechapem preco by mali potom dostat trest smrti.
Niet pochyb, ze kapitalisticky komunizmus v cine je ten najhorsi system, ale paserak dostal to, co si zasluzil.. Samozrejme tym netvrdim, ze 10 rokov za vrazdu je adekvatny trest.
@10 okej, ale to je dost irelevantne, ako sa zavislak dostal ku droge, ten kto ju pasuje pomaha dealerom .. toto nie je o tych, ktori to beru, ale o tých, ktorí im umožnuju brat to. to, ze sa niekto dal SAM na drogy ma teraz ospravedlnovat tych paserakov a dealerov, ktori tu drogu prenho dodavaju? to je akoby najomny vrah povedal : ale ved on si o to zavrazdenie koledoval SAM - on sam si za to moze...
a ano, stavaju sa aj take pripady, ze su tie drogy podstrcene, nepopieram .. (aj ked 4kg je podla mna uz dost postrehnutelny rozdiel vo vahe batoziny) .. ved ja netvrdim, ze je taky system dokonaly, len mi pride spravodlivejsie, ak paserak (ktory vie, do coho ide a napriek tomu sa tak hlupo rozhodne) dostane trest smrti, ako ked clovek, ktory niekoho zabil skonci s ubohymi 10timi rokmi
Pche.dealer nieje ten kto ta prinuti ti tu drogu pichnuť,zobrať preboha...keby ta zlepil lepiacimi paskami o stoličku a pichal po tebe ihly ako do woodo babiky nepoviem,to ludia su skurvenci ze ich beru,kupuju,ze su hlupi..Je to podobné ako keď niekto povie:to nezabíja človek ale olovená guľka..alebo ked povie hlúpa krava:..to ja niesom taká ľahká kurva..to robí ten alkohol.. nikto ta nenutil liať ti chlast do papuli..tak si hlupa kurva.
@16@Nenavidim sa uvedom, drogova zavislost nie je nieco podobne ako " ked povie hlúpa krava:..to ja niesom taká ľahká kurva..to robí ten alkohol.." sa ti zda, ze clovek, ktory je kvoli peniazom na drogy schopny zabit je na tom rovnako ako tie "hlupe kravy" ? clovek, ktory cely den rozmysla nad tym, ako by sa dostal k dalsej davke? tiez by si uz mohol rozlisovat nad zavislostou a zavislostou. a to, ze dealer nie je ten, kto ti tu drogu picha ho ani zdaleka neospravedlnuje. nevravim, ze ten, kto si to picha je svaty a treba ho lutovat, alebo co, no tiez preto netreba zlahcovat to svinstvo, ktore napachaju paseraci. .
ano, clovek si to zapricini sam, ale potom nad tym straca kontrolu - o tom hovorim... to, ci si tu dalsiu davku pichne uz ide mimo neho. tiez sa z toho sam nedokaze dostat .. hej a ked uz prirovnavas, tak skus aspon zmysluplne..
Nechapem co sa vsetci idete posrat z nejakeho zasraneho paseraka drog - dobre vedel do coho ide, kazdy vie, ze Aziati maju velmi prisne protidrogove zakony. Riskoval a nevyslo mu to, taky je zivot.
@18 .prepač viem,..ide len a len o princip,veim ze pritiahnuty za vlasy.ide o pravo moznosti.ano dealer je skurvene prasa ktore zhori v pekle.nechcem ich ospravdelnovat to určite nie...ale aboslutne sa nelíši od toho ktory sa do toho pustil...a nevie sa vymotat..poznám 2 ludí. ..ktory uz len prežívaju ako zombie,či šedé tiene..ich existencia sa nelíši od smrti...vďaka tvrdím drogam..ludia ich ľutuju..som mozno chladnokrny ale ja ich nelutujem....oni si za to možu......ano to možnosti vytváraju závislosti.... ..ale ak by nebolo ludí ktori to chcu (mozno len vyskušat) vyskušat nebolo by dealerov... ..vie viem ...mudrost ak by sme sa riadili pravidlom oko za oko zub za zub žili by sme v svete slepcou,..kazdopadne..mozem dodat radšej zit v svete slepcov ako v svete nespravodlivsoti.. smrt dealerovi ,smrt vrahovy..heh! ..a inač pekny večer a este raz prepač . a tímto zdravím pána Ghandiho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ak dakto pasuje 4kg heroinu, tak je tiez umyselnym vrahom, skor masovym vrahom.
a ano, stavaju sa aj take pripady, ze su tie drogy podstrcene, nepopieram .. (aj ked 4kg je podla mna uz dost postrehnutelny rozdiel vo vahe batoziny) .. ved ja netvrdim, ze je taky system dokonaly, len mi pride spravodlivejsie, ak paserak (ktory vie, do coho ide a napriek tomu sa tak hlupo rozhodne) dostane trest smrti, ako ked clovek, ktory niekoho zabil skonci s ubohymi 10timi rokmi
ano, clovek si to zapricini sam, ale potom nad tym straca kontrolu - o tom hovorim... to, ci si tu dalsiu davku pichne uz ide mimo neho. tiez sa z toho sam nedokaze dostat .. hej a ked uz prirovnavas, tak skus aspon zmysluplne..