Trojka: kde inde by som našiel záznamy z plaveckých kvalifikácií minuloročnej olympiády, dokument o lyžovaní natočený v roku 1995 a iné mimoriadne zaujímavé skvosty?
z tohto Trojka.. cez výkendy zápasy PL, a raz za čas aj nejaký iný zaujímavý športový prenos... na Joj plus nič zaujímavé, a keď som videl program Doma, skoro som umrel... telenovela, telenovela, telenovela, romantický film, telenovela... a stále dokola...
Ale v prípade že Markíza presunie všetky telenovely a blbosti z normálneho vysielania na Tv Doma a cez získaný vysielací čas začnú dávať niečo normálne, tak Doma má moju podporu...
Ozaj a som sa zabudol pozreť či nám kvôli keketskému Doma TV už odstrelil tú Primu, idemo.. Ešte máme, ale je aj možné že mothaphockinkatesbitches (provideri naši) sa opozdili To Doma tam hľadať nejdem, ešte by som možno vyhodil televízor z okna (to by nebolo zlé, ale pre rodinu a ľudí, ktorých by som ním zabil/zranil/vyľakal/zaťažil o povinnosť upratať to, asi hej )
trojka - nic zaujimave tam nechodi - iba raz som si tam pozrel ten otvaraci ceremonial na LOH "08 a chcel som aj zaverecny lebo tam spievala leona lewis ale nestihol som
telku nepozeram takmer vobec, tieto kanaly su pre vacsinu ludi uplne zbytocne + cielova skupina je tak 60+ ked nema co robit a sedi doma na dochodku.. tak si to pozre.. inak zbytocne vyhodene prachy ktore radsej mohli investovat do kvalitnejsich filmov a serialov..
@waagbistritz69 Pokiaľ viem, Primu nerušia kvôli TV Doma, ale preto že Prima proste povedala že na Slovensku vysielať nebude... (minimálne tak to bolo s Novou a aj s Prima C00L ktorá sa na Slovensko nedostala a ani nedostane - jedine ak to niekto chytí nejakým zázrakom...)
@waagbistritz69 aj nám, vraj sa bude dať aj naďalej chytiť na upc digital...ale galinka má pravdu, prima sama nechcela obnoviť s nikým spoluprácu a okrem upc ju všetci ostatní vraj dávno vymazali...
na Trojke dávajú aspoň zaujímavé prenosy (niekedy) ale na Joj Plus som ešte ani nemal zapnutú a Doma bude to isté... kvôli takým kktinám zrobia vlastný kanál, to nie je normalne... keby radšej spravili niečo na spôsob Discovery alebo Zone Reality by bolo lepšie...
popici ani jeden nechytame xD ale doma to bude asi pre buzikov podla nazvu ,,,,,,,, joj plus to bude neco eroticke ked tam je to PLUS ,,,,,,,,,,,, trojka tam budu asi same svedske trojky xD xD xD uhadol som?? xD
ani jeden, som verná jojke a markíze... doma bude dajaka romantická somarina, trojku popzerám jedine s ocom keď ide nejaký zápas, a na jojke plus ide málokedy film ktorý som ešte nevidela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Doma - to isté
Ale v prípade že Markíza presunie všetky telenovely a blbosti z normálneho vysielania na Tv Doma a cez získaný vysielací čas začnú dávať niečo normálne, tak Doma má moju podporu...
joj plus - nic zaujimave tam nechodi
doma - nic zaujimave tam nechodi
trojka - nic zaujimave tam nechodi - iba raz som si tam pozrel ten otvaraci ceremonial na LOH "08 a chcel som aj zaverecny lebo tam spievala leona lewis ale nestihol som