Kúpili by ste nový notebook s windowsom či bez ? neviem sa rozhodnuť mam na výber tri kúsky z toho jeden je bez a rozdiel v cene je tam cca - 15až30€ ..
Neviem sa rozhodnúť, na jednej strane do nového stroja by bol možno lepši mať rovno origo windows s n
Mne to bolo uplne jedno ked som kupoval. Pozeral som len na parametre a cenovy strop. Ak je s windowsom ok pekne, ak by bol bez tak si tam dam nejaku stiahnutu sedmicku a ficim dalej noproblemo. Zalezi len od teba ci si to vies nainstalovat aby to ficalo jak ma.
Intel ma na trhu taky naskok ktory AMD len zazrakom prekona .. to sa odráža potom v tom či su schopný investovať do vývoja nových technológií a podobne..
@moonbeam ked si kupujes Sony Vaio na oficialnej stranke tak si mozes zvolit, ci chces OS (ked ano tak mas na vyber win 7 alebo win 8 v 2 verziach), a tiez si mozes zvolit ci chces aplikacie od sony, alebo chces cisty notebook...takze treba rozlisovat
@mrrocker333 citujem ta "Za toto by som dal každému výrobcovi facku, že nevie dodať ntb s čistým OS, drivermi a NIČ VIAC." - najprv by si kazdeho prefackal a potom sa priznas ze vlastne vsetkych vyrobcov nepoznas...tak sa vyjadruj opatrnejsie
@luc.ka stale nerozumiem co mate vsetci proti? win8 je dizajnovo takmer identicky dokonca po update na 8.1 ti metro automaticky vypne ak nemas dotykovy display...tak nechapem s cim by sa mala ucit narabat?
@luc.ka stlacis power button a pockas kym ti nabehne system...tak ako vsade uz xxx rokov...fakt ma nebavia tieto vase chabe vyhovorky. sa toho bojis jak cert kriza
najlepsi bol tatino, ktory pol roka tym buttonom pocitac aj vypinal, lebo nevedel najst ten "normalny" sposob vypnutia pocitaca... co ti poviem, ja uz som stara na to, aby som sa hrajkala s nejakymi novymi vecami pocitacovymi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
síce má len 720p ale stleje jednoduchšie aj lepšie podľa mňa mať ešte externý fullHD monitor..
Za toto by som dal každému výrobcovi facku, že nevie dodať ntb s čistým OS, drivermi a NIČ VIAC.
@moonbeam ...tým myslíš že v ntb neboli nainstalovane drivery ?
benchmarklist CPU
» www.notebookcheck.net/Mobile-Processo...
benchmarklist GPU
» www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics...
podla toho sa orientujem ja .
Intel ma na trhu taky naskok ktory AMD len zazrakom prekona .. to sa odráža potom v tom či su schopný investovať do vývoja nových technológií a podobne..
@wayne to som nevedel, na druhej strane vždy kupujem elektroniku len u nás v Datacome alebo v alze, takže po oficiálnych stránkach vôbec nechodím
irituje ma, ze do vsetkych novych jebu tu osmicku
inac by som si kupila s instalovanym, len keby teda este predavali nejake s instlovanou sedmickou
nechcem a nebudem, mam 7 a som spoko, staci mi a aspon s nim viem narabat
jezisi naco to riesis? proste neviem pomaly ani zapnut notas s osmickou, a je mi to suma fuk, proste takto mi to vyhovuje
najlepsi bol tatino, ktory pol roka tym buttonom pocitac aj vypinal, lebo nevedel najst ten "normalny" sposob vypnutia pocitaca... co ti poviem, ja uz som stara na to, aby som sa hrajkala s nejakymi novymi vecami pocitacovymi
no vidis... ja poznam len tu a dostatocne ma demotivovala dalsi notas budem dufam kupovat najblizsie o 5 rokov
» www.lenovoonline.sk/ideapad-m5400-s...
..ak tu ešte niekto je tak ktory, vyzeraju zdanlivo tak isto