@berenika jj to je pravda, som zvedavá či nebude snežiť keď sa vyberieme.. pre istotu môžme zobrať šál a čiapku s bombuľkami a vážne by si šla behať?? jeeee
futbal len tak na ihrisku s kamosmi zahrat .. ping pong aj ked nepamatam kedy som naposledy hral aa plavanie je peckaa ale nie vo velmi hlbokej vode aa SKATEBOARDING !!
nemám rada športy... neviem športovať... ale prežiteľný je volejbal, aj keď chodím hrávať len medzi ľudí, ktorí MUSIA chápať, že hrať neviem a na frisbee sa dobre díva
keďže sa už pár rokov venujem atletike, logicky by som mala odpovedať, že atletika :p ale mám rada plávanie a futbal, sledujem a chodievam na hokej, hrávam volejbal a basketbal, sledujem tenis ( najma ten ženský) a zbožňujem krasokorčuľovanie
Parkour...jednoznačne! Je všestranný a to čo mi dal a stále dáva, mi nedá žiadny iný šport , dokonca ani nemôžem povedať že PK je šport je to skôr disciplína alebo umenie...filozofia, psychológia, pedagogika, sila, disciplína, trpezlivosť, sebadôvera, precíznosť, výbušnosť, efektivita, rýchlosť, ladnosť, vytrvalosť...pohyb ako taký v čistej forme. Taký všestranný a rozmanitý nie je žiaden "šport". peace
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Inak mám rada akýkoľvek druh športu, akýkoľvek okrem šachu, šipiek a golfu aj pozerám
u mna hokeej ale aj vsetky ostatne co tam su a vsetkym sa venujem dobrovolne......okrem tenisu..nvm podla toho na co mam chut
ale inak jazdectvo...cvalanie po luke je jeden z najuzasnejsich pocitov
a plavanie, basket, volley celkom
A najlepsi sport je pogo!
si pozrite jeden vyrovnany zapas a zistite preco