@blackrisq môžeš si to zobrať aj z druhej strany, keď dotyčný nemusel tušiť ako sa to správne píše (a tiež mi to takto napísalo už pár ľudí, ktorí sa tomu tiež venovali)
Som športový tip, snowboardujem, aj skate mám, no nevyužívam moc (raz do mesiaca? , plávanie aspoň 2x za mesiac, bike ma nebaví, BMX som predal, turistika a beh ujde, parkúr som skúšal, viem viac menej všetky triky čo poznám (volt, dash, vertical, reverse volt, monkey, king kong, salto, arab, butterfly...), ale chcel by som sa ich naučiť kombinovať, to je už o čosi ťažšie. Kamoši maju mániu s kolobežkami ale je to viac menej nuda a primitívne na naučenie. Po prvom odskúšaní s tým dávam pekné triky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ja som bol už 5 rokov - odkedy robím Le Parkour - presvedčený, že parkour a parkúr je rozdiel, ale som rád, že si ma poučil
» tourportal.sk/video/132-lomni...
» tourportal.sk/video/173-gerla...
ale sk8tovať neviem, nemám na to nadanie, keby som mala tak sa tomu venujem.. a na bmx sa učím, a svoju dosku by som nedala za nič