Nieje to europa ale chcem ist na HAwaj..Do Honolulu.Uz ako mala som starkej hovorievala ze aj ja jej raz napisem list z honolulu tak sa na tom teraz so starkou smejeme.Mam tam rodinu asi preto by som sa tam chcela vratit -- Krasne plaze, a krasnych chlapov. Nadherne more krasa proste
to je tazke, europa obsahuje prilis specificke krajiny vyznacujuce sa odlisnou krasou, pane boze, vsetko skoro sa mi paci
slovensko...priroda a tradicne zvyky, folklor
rakusko....bohata historia, architektura, hory
nemecko...zradlo hriesne, priroda, pamiatky
taliansko...miestami krehka romanticka kultura, fenomenalne stavby
grecko...niet o com diskutovat, tiez bohata historia, speci strava, priroda
a tak by som mohla superlativovat o spanielsku, portugalsku, bulharsku, polsku, cesku, finsku atd takze tazko si vybrat, mne je srdcu najblizsie Rusko, lebo mam tisic dovodov, a asi to Mexiko, lebo mam jeden dovod
v Europe Rusko ale tam by som sla jedine vlakom v zime. Dalej ma lakaju severske krajiny, Skandinavia, Norsko, Svedsko, Finsko, pretoze milujem zimu, board,lyze,... Z europskych miest sa mi paci Brusel, Haag, Kodan,... Ale asi najviac ma laka Island, Jamaica alebo Fiji. A na misiu by som ako dufam buduca lekarka rada isla do Tanzanie alebo Namibie.
Španielsko,hlavne Barcelona-žiju tam strasne zlati a charizmaticki ludia akych som este nikde nestretla tolko pokope,a a Spanieli sa vedia fakt bavit,paci sa mi aj blaznive Taliansko a este ma lakaju severske krajiny Svedsko napriklad pretoze milujem zimuu.
heh uplne hocijaky stat len nie slovensko...ale ja cem ist ajtak za kamosmi do australie abo na novy zeland abo tasmania..kks bohovski ludia ...abo to je jenno kam len odtialto vypadnut
jednoznacne...australia a sydney ako mesto..je podla mna jedno uzastne mesto...vzdy ma to tam fascinovalo..a raz v zivote by som tam chcela byt....aspon na nejaky ten cas...
velka britania a francuzsko.preco?lebo kazde maju svoje caro a pritahuju ma,neviem oreco ale je to tak.anglicky viem teraz sa momentalne zdokonalujem este viac a francuzsky samienim zacat ucit hned jak si kupim taku jednu dobru ucebnicu.asi za mesiac
Precestoval som celu europu, a ked to tak zhodnotím tak najlepšie je na tom svajčiarsko a francuzko, španielsko je fakt bieda madrid a barca este ujdu, ale nič moc, a pekné je aj finsko a norsko. Slovensko taky priemer ničim neoslni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
slovensko...priroda a tradicne zvyky, folklor
rakusko....bohata historia, architektura, hory
nemecko...zradlo hriesne, priroda, pamiatky
taliansko...miestami krehka romanticka kultura, fenomenalne stavby
grecko...niet o com diskutovat, tiez bohata historia, speci strava, priroda
a tak by som mohla superlativovat o spanielsku, portugalsku, bulharsku, polsku, cesku, finsku atd takze tazko si vybrat, mne je srdcu najblizsie Rusko, lebo mam tisic dovodov, a asi to Mexiko, lebo mam jeden dovod
A clekovo zo sveta Japonsko a USA
Dúfam,že raz sa mi tam podarí dostať!!!
Uplne suhlasim!!!
japonsko je neuveritelna krajina. maju prekrasny jazyk a kulturu a vsetko
je mojim snom ist tam.