Toto je diskusia, preto, prosím, napíšte svoj názor - obľúbený štát, a svoje tvrdenie najlepšie aj odôvodnite. Taktiež sa snažte zvoliť konštruktívnu kritiku, keď už nejde inak.
Jediný človek narodený a žijúci v USA s ktorým sa poznám aj osobne je z Montany - síce to nie je žiadny extrémne rozvinutý štát - skôr naopak - prevláda tam skôr poľnohospodárstvo - no i tak z ropzrávania tam môže byť dobre
@Pawlo Montana je jeden z najchudobnejších štátov USA. Zdá sa mi, že je druhý najväčší no má len nejakých 900 000 obyvateľov, proste taký americký zapadákov
Kalifornia - majú tam San Diego a teda Comic Con, čo je jedna z dvoch vecí kvôli ktorým by som sa raz chcela ísť pozrieť do Ameriky (Tá druhá je psychiatrické múzeum v St. Joseph v Missouri)
urcite kazdy z nich ma nieco do seba. a ked uz by som si mala vybrat tak asi virginia lebo to tam ako tak poznam. tot vsjo co k tomu mozem dodat. ale planujem sa vratit do usa opat, aj ked nie zit, len vylet.
jednoznacne New York, pre mladych a nevyburenych....New Jersey nie je zle ale to uz pre rodinne typy ..no do NY to nie je daleko odtial, Florida je ok, ale len na dovolenku, neda sa tam dychat, nenormalna vlhokost a vo vnutri sama klima, na to my slovaci nie sme zvyknuti, California je krasna zalezi od konkretneho miesta....San Francisco, stvorene pre homosexualov! Proste ak do USA tak jedine do statov, ktore maju more!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
to the hills of Tennessee
across the plains of Texas
from sea to shining sea
...
...
Cause there ain’t no doubt I love this land,
God bless the USA
Nemám rád zimu, takže nie na severe. A tak Florida môže byť fajn - rodisko death metalu
A potom ma ťahajú tie skoropúštne južné štáty. Kde nie je nič len cesta, teplo a kaktusy
Samozrejme ten kto má rád rušný život, nočné žúrky a pod - by tam určite dlho nevydržal.