vsetci mi hovoria ze som emo (okrem mna samozrejme) tak dajme tomu.. asi sa fakt tak obliekam... ????? aj tak niekto nevie o com emo je XD a oblecenie to neni..
najtrápnejší sú hateri a debilní ignoranti z hociakého štýlu ktorí všade kde luzú musia nadávať na rap, poprípade na nejakú elektronickú hudbu, aj keď tých je menej...
Neznášam metalistov niekedy mám pocit že do toho ich "štýlu" patrí nikdy si neumývať vlasy lebo vždy keď nejakého vidím má nechutné dlhé mastné vlasy hnus fuj...
no to hovorite zato ze do jedneho stylu z toho patrite si myslim. keby sa tu posudzoval niekto iny, tak nemyslim ze sa vobec ozvete s tym ake je trapne posudzovat ludi podla vyzoru
Keď to tak cítia tak nech .. ale napríklad také emo. Deti sa na to hrajú a ubližujú si. Alebo hiphop, chodia po ulici a pľujú a hrešia. Ale inak, nie je dobre posudzovať niekoho podľa vlasov, oblečenia. Treba spoznať
iný..skôr žiadny.. ak sa v tom niekto cíti dobre nech sa páči - nie je to trápne, skôr ten človek čo hodnotí podľa toho jak niekto vyzerá a čo počúva je trápny..
Tak,podľa oblečenia ťažko zistiť, ktorý človek je dementný,avšak podľa správania a vystupovania veľmi ľahko...Napríklad: predstavte si kočku so "super" kostnatou postavou,čelenkou s mašľou,cigaretou v ruke,sukničkou,farebnými pančuškami a nejakou výraznou bundičkou(tričkom, topíkom,svetríkom a pod.)......a teraz si predstavte, že tá kočka kričí na druhú kočku (jej podobnú) na celú papulu: "Ahoooojkyyyy mojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....booooooooooooooozeee...som ťa nevidelááááááááááááá....poooomee sa rozbiiiit ...Simča ma čerkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu." a nasleduje vééééééľkéé objatie.Takto si ja predstavujem najtrápnejšie správanie a výzor.Nech je hip-hoper aký chce kúlový,nech má tričko až pod zem,alebo punker nech má reťaze po členky,nevyrovná sa to tomu.To je proste sila... Takže asi toľko z mojej strany
S odstupom veku a zaradenim sa do spolocnosti, pridete na to, ze vyzerat orvato si mozu dovolit len umelci, studenti a este ludia zijuci na okraji spolocnosti A je jedno, ktory druh postihu to je. V spolocnosti je vela "looserov", ktory vas zrusia, len pre vas vyzor.
---
V jednej nemenovanej firme ma sefino nezobral pre dlhe vlasy. Zhruba rok na to v inej firme, som pre kratke vlasy nezobral jeho synatora a dal som pozdravovat tatka Zobral som chalana, ktory vyzeral, ako zmes vsetkeho co sa dalo pouzit . . . vyzera tak dodnes
Fuj fuj fuj a ešte raz fuj.. obtiahnuté rifle, svetrík vyholené nôžky a ruky nagélikované vlasy a nejakú vtieravú vôňu!! fuj. metrosexuáli sú nechutní..
Velmi ma prekvapil vysledok ankety. Medzi mladymi som cakal, ze najoblubenejsi prave hip hop styl, ale vdaka bohu to tak nie je ako vidim. Nie je nic trapne na tom, ked niekto odsudzuje iny styl. Preco by sa mi malo pacit nieco co sa mi nepaci?! A na vyzore kurevsky vela zalezi. Som za tie roky zistil ci si hladas pracu, ci ides niekam, podla coho ta budu hodnotit ked ta vobec nepoznaju?No prave podla vyzoru, takze ked niekto vyzera ako deges s pudlom medzi kolenami, trickom dlhym az po kolena, aby mu nebolo vidiet trenky a holu prdel, siltovkou otocenou do boku a velkou hrubou kapucnou, aby sa do nej mohol schovat a spravat sa ako posledny chuj ci velky gangster tak to uz je to najcoolovejsie si kazdy hip hopak ci rapper mysli. Je to ubohe a pre tych co tvrdia, ze nemozeme sudit podla oblecenia a stylu, tak ste na velmi velkom omyle! Tym, ze niekto je v style metalistu uz vyjadruje napriklad jedno, ze k nim ma blizko alebo je nim sam alebo s nimi sympatizuje a tak je to so vsetkymi tu menovanymi, takze nevravim, ze skatulkovat ale nieco to vypovie. Sportovec sa nebude obliekat do kravaty a saka, ale lepsie mu bude v teplakoch a sportovom obleceni napriklad Ten co ma kanady a bomberu + holu hlavu co ta napadne? No predsaj fasista alebo skin ako vysity vo vacsine pripadov. Ja davam vela na styl ci imidz cloveka.
@lopatka no ty mas inak debilny predsudok... nie, do toho stylu fakt nepatri neumyvat si vlasy. a nenavidiet za to metalistov? dlho som nepocula vacsiu blbost...
@picasso som metalistka a nenosim ziadne satanisticke symboly ani nepocuvam psychopaticku hudbu. no toto! trosku by si si mohol nastudovat viacej o tom, nie kazdy metalista je satanista a vacsina metalistov neznasa prave takych ludi, ktori si myslia presne to, co ty.
FAJN a teraz k veci: ako tu bolo viackrat spomenute, nie je podstatne aky je to styl, ale aky je samotny clovek. ja som metalistka a poznam kopu prij.banych metalistov. neuznavam hiphop, ale poznam niekolko fajn hiphoperov. punk mi ide na nervy ale aj odtial mam niekolko kamaratov, ktorych mam rada. metrosexualov a emakov nepoznam a preto ich neodsudzujem!
jednoducho ked sa so mnou nejake 15 rocne decko bude rozpravat ako s najvacsou kravou pod slnkom, bude mi jedno, ci uznava hiphop, metal, punk, emo alebo cojaviem co proste mu jednu tresnem a poslem ho do riti. nemam co dodat.
Nevidím dôvod, prečo by sa mali ludia deliť podla toho, ako sa obliekajú resp. aký štýl preferujú. Je to štýl a keď ma niekto rád "ten svoj štýl" páči sa mu to, tak prečo by som ho mal považovať za trapného pokiaľ je to napr. dobrý a inteligentný človek. Trapné a smutné zároveň je v prvom rade to, keď niekto odsudzuje a delí ľudí z povrchného hľadiska (ako to robí zakladateľ ankety). Každý štýl sa vyznačuje niečim výnimočným a keď sa mi nepáči, tak ho síce registrujem ale nezaoberám sa ním. {Každý si svoj cestu vyberá sám}.
kazdy ma svoj styl.. nemam nic proti nikomu.. a mne sa nahodou hip-hoperi dost pacia..
jedine co nemusim je tri tyzdne to iste spotene tricko a mastne vlasy..vzdy sa obliekat tak isto do ciernej..ano,viem ze tak nie su kazdy metalisti..ale ked uz sa podla niecoho riadit,tak aspon poriadne a vyzerat ako clovek
neodsudzujem nikoho za to ako sa oblieka.... skor by som vedela písať o tom čo sa mi páči.... a metalisti sú najkrajší chlapi na svete..bez pochýb...práve tie dlhé vlasy.....ach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
Lenze to mladez nejak nechape..... Nejde o styl ale o jednotlivca a jednotlivec je bud pozer alebo je prirodzeny.
Ziadny styl nie je trapny mne sa pacia vsetky menovane ale ak sa niekto do toho navlecie s cielom pozovat tak to je podla mna hovadsky trapne....
aké je správanie pankáča aké metalistu, aké hip-hopera??
ale ked tak tí taký no hoperi, ktorý to myslia ´´strašne´´ vážne sú trápny..
ale inak to vobec neriešim a kašlem na všetkých vobec sa mi neche na tom strácať čas (ach)
---
V jednej nemenovanej firme ma sefino nezobral pre dlhe vlasy. Zhruba rok na to v inej firme, som pre kratke vlasy nezobral jeho synatora a dal som pozdravovat tatka Zobral som chalana, ktory vyzeral, ako zmes vsetkeho co sa dalo pouzit . . . vyzera tak dodnes
@picasso som metalistka a nenosim ziadne satanisticke symboly ani nepocuvam psychopaticku hudbu. no toto! trosku by si si mohol nastudovat viacej o tom, nie kazdy metalista je satanista a vacsina metalistov neznasa prave takych ludi, ktori si myslia presne to, co ty.
FAJN a teraz k veci: ako tu bolo viackrat spomenute, nie je podstatne aky je to styl, ale aky je samotny clovek. ja som metalistka a poznam kopu prij.banych metalistov. neuznavam hiphop, ale poznam niekolko fajn hiphoperov. punk mi ide na nervy ale aj odtial mam niekolko kamaratov, ktorych mam rada. metrosexualov a emakov nepoznam a preto ich neodsudzujem!
jednoducho ked sa so mnou nejake 15 rocne decko bude rozpravat ako s najvacsou kravou pod slnkom, bude mi jedno, ci uznava hiphop, metal, punk, emo alebo cojaviem co proste mu jednu tresnem a poslem ho do riti. nemam co dodat.
jedine co nemusim je tri tyzdne to iste spotene tricko a mastne vlasy..vzdy sa obliekat tak isto do ciernej..ano,viem ze tak nie su kazdy metalisti..ale ked uz sa podla niecoho riadit,tak aspon poriadne a vyzerat ako clovek
keď som si prečítal otázku predstavil som si niečo takéto
správanie hrubé, agresívne, často sú pod vplyvom alkoholu no mne osobne to príde trápne
takých ako ty som nemyslel aspoň myslím nepoznám ťa
ale agresívny si tiež chceš ma ťahať za uši
trapne je ked si ide niekto nejaky styl a pritom ABSOLUTNE nema potuchy ze preco ma: siroke galoty, alebo farebne vlasy, alebo ...