zaujíma ma, či aj vy máte nejakého tenistu alebo tenistku ktorých vyslovene že "nemusíte" - nepáči sa vám ich štýl hry a vlastne ich celkový prejav nielen na kurte
cibulkova, aj ked nie nejak velmi; williamsky, lebo vyrazne prispeli k tomu,ze sa tenis stal silovejsim a technicke a mysliace hracky nemali sancu (napr. hantuchova pred par rokmi)a tiez azarenka,lebo pisti a je viac ako jasne ,ze to je na rusenie superky ...trochu nesympaticky mi je federer, lebo sice sa tvari aky je on mily, ale pravdou je, ze si velmi chrani svoj imidz a nechce sa velmi angazovat napr. v tom,ako minule niektori tenisti chceli protestovat proti tomu nabitemu atp kalendaru ,ze nemaju cas zregenerovat a nadal s djokovicom o tom hovorili nahlas a federer len medzi 4 ocami s nimi,ale nahlas sa neozval, lebo by si mohol uskodit ,jeho meno je silna znacka a zaraba dokonca ovela viac reklamou ako tenisom...ale tenista je to uzasny, dobre sa nanho pozera...nadala som daked ynemala rada,ale vraj je velmi skromny, aspon kopa tenistiek svk tak hovori, ze je mili a v pohode ...
cibulkova mi nie je dvakrat sympaticka...keby sa venovala viac hre ako foteniu aktov a toceniu reklam, tak by mozno niekedy nieco poriadne vyhrala..ked vyhra zapas tvari sa jak maly boh..a jej mama mi tiez nie je sympaticka..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
všetci tenisti sú super!
sestry williamsové mám rád