@Emulienkaa Neber ma za slovíčka, tunel alebo plug, oboje slúži na to isté, len väčšina ľudí tu nevie, čo znamená plug, tak nieje treba to do názvu písať
jednotka otrasná,dvojka je plug,trojka vyzerá ako puklica na auto,štyrku som mal,5 je vrchol nevkusu,6 je klasika,ktorú by som zvolil,ale v čiernej a 7 sa mi nepáči =D
2 a 6..ta jednotka jak pre buzerantov..trojka vyzera jak disk z auta..na mojom ferrari zo shellky mam take...stvorka je ...no neni najhorsia.. patka je vtipna sedmicka jak daky kotuc na cirkularku..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
110 komentov
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Nič v zlom.. Ale z tých asi ten obyčajný.. ak ti odstávajú uši tak to prosím ťa pekne nerob..
@Emulienkaa Neber ma za slovíčka, tunel alebo plug, oboje slúži na to isté, len väčšina ľudí tu nevie, čo znamená plug, tak nieje treba to do názvu písať
ked uz, tak 2, ale najkrajší je aj tak obyčajný čierny.
Teraz mám v uchu 8 mm tunely, len by som chcel niečo väčšie, akú veľkosť by ste mi poradili?
K otázke...najviac sa mi páči 4ka...
keď už tak riadny
ja by som si zvolila niečo jednoduché, lebo samé o sebe je to taká ehm povedzme divná vec na niektorých ľuďoch, ktorým to práve nie veľmi vyšlo...
@seithas si superny
ake keby som mal vazne odpovedat, tak klasicky, uplne klasicky a hlavne zalezi od velkosti.
Tunel je najlepší u nás, poldecáky len za super 50 centov, kočulký
Som si ista, ze si dokazes domysliet, na zaklade pripony a zakladu slova onoho slova, co sme tym mali asi tak na mysli