Skusal som aj phillips aj braun a viacej mi sedel Braun takze ja by som bral ten. Ale je to viac menej len osobna volba. Mno ako pisal kolega vyssie na strojcek na vlasy to nema
no ked ti mam pravdu povedať,s planžetou je lepši ..ale tak vela zavisi od pokožky či je citiva alebo nie..najlepšie bude ak kupiš klasiku..žiletkovy strojček..je to sice nakladne (u tych lepšich - značkovejšich strojčekov),ale aspon si chlap viac kontroluje ako sa holi.. ..
ale ak chceš silou mocou taky fajny strojček..odporučim ti od braunu niečo,s planžetou na elktriku..okolo 60-90 ečiek chyytiš fajny strojček.. ,,
ja použivam klasiku gillette..nahrdne žiletky 10 ečka,šlak trafi..:d
@tomias tak on má dosť citlivú pokožku, síce má žiletkový strojček, no holí sa len raz za týždeň, lebo ho to bolí... preto som chcela elektrický, asi vyberiem z toho druhého typu, lebo to už skúšal u bratranca, len som chcela vedieť, či ten s tými troma otočnými žiletkami nie je lepší
@Sandy114 no ked ho to boli tak nech postoji dlhsie v sprche a nech si pusti na tvar teplu vodu,alebo potom mas aj rozne peny na holenie najlepsi je barbus s gelami moc nemam skusenosti..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Paradoxne je však najlepší strojček na vlasy. A takéto čosi už len na vyhladenie.
ale ak chceš silou mocou taky fajny strojček..odporučim ti od braunu niečo,s planžetou na elktriku..okolo 60-90 ečiek chyytiš fajny strojček.. ,,
ja použivam klasiku gillette..nahrdne žiletky 10 ečka,šlak trafi..:d
druhý bude fajn