@kokinka no pripravujem video ,, a 10 cm bradu som zhodil ,, teraz je na rade účes, a tieto sa mi páčia ,, ale neviem sa rozhodnúť, najradšej by som striedal, ale to sa nedá ,,,
Kým začne škola chcem byť tip top ,, a to video, chcem aj zo zmenou vlasov, keď už zmena tak nech je to všetko
@brblaa no aj idem len či mi to pristene ale to mi je huba fuk ,, lebo ak nie dám iný veď su to len vlasy , a každý deň môžeš mať iný učes ,, ale tak dufam že mi pristene
podľa mňa si ich nechaj tak 10cm dlhé a rozcuchaj vždy ráno. vlastne to asi ani nebude treba, budú rozcuchané prirodzene a príde mi to oveľa krajšie a sexi než hentie umelé účesy (snáď dvojka je výnimka trochu)
@Bunniska sorry ale divný názor, sú to účesy, od kedy účes vraví o orientácii ? A ak by boli blbé a nikto si ich nedával asi by neboli v ponuke nie ? ,,
@tomas presne presne imidž podľa verejnej mienky ,,, ale aj tak sa mi pači 3-4 najviac ale takto nemôžem do školy pred profesorov , raz kamartat šiel , a mu povedal aby opustil miestnosť , že cirkus je niekde inde toto je škola ,, ale to bol 60 ročný dedo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
» www.birdz.sk/webka/myslitel/...
Kým začne škola chcem byť tip top ,, a to video, chcem aj zo zmenou vlasov, keď už zmena tak nech je to všetko
ostatok je grc pre emakov
ale keby som si mal dat jeden z tichto tak davam hlas 5ke ale necham to na tvoje rozhodnutie ktore si das...