Ktory windows je lepsi? xp home alebo vista basic?
chcem si kupit novy disk, a aj windows. rozhodujem sa medzi vistou basic, a xp home. ktori je lepsi, a v com? popripade, ako su na tom z podporou softwaru.
Takto to poviem Microsoft tento rok končí s podporou XP to znamená ,že bude už len poskytovať kritické záplaty a nič viac Vista tu má zatiaľ plánovanú podporu do 20011.Rozhodne by som išiel do téj visti
WIN 98 , keby podporoval poriadne napalované(dopalované) CD A DVD tak by som nikdy neprešiel na WinXP ale teraz ma to netrápi keď mam Linux, tak ti neviem poradiť
si stiahni zadarmo Windows 7 a nevymyslaj nad debilinami.... Vista je omyl. Nad tym ani neuvazuj... A ked uvazujes, tak si daj XP. Ale aj tak 7cka je ta spravna volba...
Vista je strasne pomala, ma v sebe kopec somarin, zle jadro... 7cka je vylepsena, s novym jadrom a navyse je este rychlejsia ako XP...
Da sa stiahnut aj zadarmo, ale neviem kde... teda viem, ale tam nemas pristup, ale da sa aj niekde na oficialnych strankach stahovat... tak len hladaj
@17 mne to bolo jasné od začiatku ,len som bol zvedavý na to ,že či niekto vôbec používa WIN po Anglicky bo ja osobne frčím na WIN už 6 rokou a nechcel by som inú ako CZ SK verziu
@19@godzila Buď si musíš ešte počkať alebo si zvyknúť. Ja som tiež mal dlho aj XP len CZ a SK ale teraz posledne mesiace som už aj XP mal po anglicky... Rýchlo si zvykneš Alebo môžeš skúsiť dual boot. Si necháš XP a na iný disk, resp. oddiel disku si dáš 7. Ja to mam takto ale na XP už takmer vôbec nechodím.
@2 konci ako konci. su to len predbezne informacie, lebo uz raz z podporou skoncil, ale opet ju obnovil. takze tak. a kim nieje win7 na trhu dostatocne etablovana, tak neverim ze z xp tak skoro skoncia. win7 bude mozno az na buduci rok.
inac nechapem co sa tu spomina win7. kedze sa jedna len o BETAVERZIU!!!! je to len TESTOVACIA VERZIA!!!!! win7 vyjde mozno!! na konci roka, skor to vydim na zaciatok roka 2010. a kim vychytaju vsetky muchy, tak minimalne dalsi polrok, ked nie viac. premna nieje problem si z netu stiahnut tu betu win7, tak nerobte podaktori super tajnu a specialnu zalezitost. co sa tyka linuxu-ano aj nadtou alternativou uvazujem.
ako fakt, win7 si stiahnem kedi chcem. ale naco budem stahovat BETAVERZIU!! ktora sa aj tak po roku sama zablokuje . teda, ked si nekupim licenciu. ale vzhladom k nie 100%kompaktibilite visty, predpokladam vecsiu nekompaktibilitu sucasneho softu na win7.
asi nakoniec to vyhra ten linux. alebo vista basic. ( vista home premium , ma vysie hardwarove poziadavky, hlavne co sa tyka grafiki)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale tiez uz viac fungujem na linuxe ako windowse... len koli niakym veciam mam aj aj
Vista je strasne pomala, ma v sebe kopec somarin, zle jadro... 7cka je vylepsena, s novym jadrom a navyse je este rychlejsia ako XP...
Da sa stiahnut aj zadarmo, ale neviem kde... teda viem, ale tam nemas pristup, ale da sa aj niekde na oficialnych strankach stahovat... tak len hladaj
používam ho už dlho a funguje perfektne...
ber XP alebo si počkaj na Win7
@2 konci ako konci. su to len predbezne informacie, lebo uz raz z podporou skoncil, ale opet ju obnovil. takze tak. a kim nieje win7 na trhu dostatocne etablovana, tak neverim ze z xp tak skoro skoncia. win7 bude mozno az na buduci rok.
inac nechapem co sa tu spomina win7. kedze sa jedna len o BETAVERZIU!!!! je to len TESTOVACIA VERZIA!!!!! win7 vyjde mozno!! na konci roka, skor to vydim na zaciatok roka 2010. a kim vychytaju vsetky muchy, tak minimalne dalsi polrok, ked nie viac. premna nieje problem si z netu stiahnut tu betu win7, tak nerobte podaktori super tajnu a specialnu zalezitost. co sa tyka linuxu-ano aj nadtou alternativou uvazujem.
asi nakoniec to vyhra ten linux. alebo vista basic. ( vista home premium , ma vysie hardwarove poziadavky, hlavne co sa tyka grafiki)