@2 len sa s dotycnym musi stratnut. To iste mal aj Sylar, teda ked sa na chvilu stal dobrym a este k tomu aj pomahal zmierit sa s danym talentom... takze u mna dobry Sylar.
Peter je strasny slaboch,taky bojazlivy mi prijde,nato akymi schopnostami moze disponovat.
@small_angel peter sa s nimi stretnut nemusi.. zo zaciatku to tak vyzera.. ale.. potom v sebe objavi dalsiu schopnost.. s ktorou sa este vobec nestretol.. ... a inak.. sylar.. on.. je vrah.. ktory schopnosti ziskava vrazdou.. prostrednictvom mozgov ostatnych.. tak.. on neni akoze.. vobec.. dobry... .. len tolko
@11 dobre uznavam ,nato som pozabudol,len Peter je dost v ustrani.
Sylar ked sa dokazal ovladat tak nikoho nezabijal, Schopnost od Elle ziskal bez toho zeby jej ublizil,dokonca jej pomohol v bolesti.
To ze ho po case premohol hlad,uz je ina vec,ale kym bol dobry bol lepsi ako Peter.
@4 No ja mám pocit, že SYLAR mal čosi podobné ale nie presne to isté, bo Peter nemal žiadnu takú chuť po schopnostiach a s tým spojené važdenie ako Sylar, on sa len objaví v blízkosti a má A sylar ten telepatickou karbobrúskou odreže vrch hlavy
@16 Peter sa na konci 3 serie tiez nevedel ovladat a Sylar mu radil ako sa popasovat s tou zodpovednosotu ale on si nedal povedat.A tiez mal blizko k tomu aby odrezal hlavu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Peter je strasny slaboch,taky bojazlivy mi prijde,nato akymi schopnostami moze disponovat.
Sylar ked sa dokazal ovladat tak nikoho nezabijal, Schopnost od Elle ziskal bez toho zeby jej ublizil,dokonca jej pomohol v bolesti.
To ze ho po case premohol hlad,uz je ina vec,ale kym bol dobry bol lepsi ako Peter.