Pre vysvetlenie: Potrebujem to súrne do školy. Vzťahuje sa to na akýkoľvek film: či v TV alebo film, ktorý ide práve v kinách, alebo hocičo, čo ste si práve stiahli.
posledný film čo som videla vo význame dopozerala, som pozerala preto, lebo som si spomenula ako sa ma jedna kamoška asi pred rokom pýtala, keď som jej povedala tému na sloh do školy, či som bola inšpirovaná tým filmom. a teraz som si na to spomenula, tak som si to pozrela
hmm posledný film čo som videla? ani neviem čo to bolo.. tuším dáka komédia na nete.. a pozerala som to lebo som sa nudila a už som to predtým videla.. a vedela som že je to dobré..
ak myslis posledny film, ktory som videl prvykrat, tak to bolo tak, ze ma zavolala betuska do kina a ak myslis posledny, co som videl bez ohladu na to, kolkykrat to bolo, tak to bolo preto, ze ho mam rad Alien: resurrection som si pozrel vcera pri jedle
ja som bola tiež na Sherlockovi... A šla som preto, lebo sa mi skončila skúška a chcela som sa nejak kultúrne vyžiť a toto bol prvý film, ktorý dávali...
@krvaaa , ono, dejovo nič moc, príliš prešpekulované, neuveriteľné dedukcie, z Holmesa je akčný hrdina s dojemnou slabosťou pre Watsona..pri záverečnom vysvetlení som sa smiala, absurdné a nedotiahnuté.
ALE: fantastická muzika, Londýn(!), monštrózne vykreslenie industrializácie, briskný dialóg, krásne kostýmy a minister vnútra k nakousnutí.
hladala som uplne iny film a nasla som tento. tak ma to zaujalo a potom som si citala recenzia a pozerala ukazky. vlastne nie. pozerala som tu reportaz podla ktorej bol film natoceny a to ma zaujalo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
97 komentov
Terminator 1 v HD
v tom prípade Watchmen. a nie, že som to chcela porovnať s knihou, jednoducho som bola zvedavá na filmové spracovanie.
mimochodom velmi sa mi to pacilo
Posledný v kine bol Sherlock Holmes, to som chcela vidieť, ako ho dohnojili Amíci.Prekvapivo nedohnojili.
@23 mne sa to napríklad nepáčilo
ALE: fantastická muzika, Londýn(!), monštrózne vykreslenie industrializácie, briskný dialóg, krásne kostýmy a minister vnútra k nakousnutí.
Výhra
Komédia USA (2007)