Rada by som počula(alebo skôr prečítala) váš názor na to, ktorý z nižšie uvedených notebookov by ste si vybrali na prácu + cestovanie na VŠ. Rozhodnem sa viac-menej sama, ale čím viac názorov, tým lepšie sa mi bude rozhodovať.
@bloodypunk Veď nie je ... len za tie prachy máš aj lepší notebook od rovnakého výrobcu ... A navyše, ak to vyberáš len podľa vzhľadu, je to blbosť ... toľko z mojej strany
Nepotrebujem žiadny profi ntb, len úplne bežný na bežné použitie, základné funkcie a hlavne ľahkú váhu. Keby som chcela, tak si kúpim ultrabook, ale takých s CD-romkou(laicky povedané) je véľmi málinko a rozhodla som sa pre alza.cz.
ja ti napisem moj nazor na vec s dvd mechanikou: bezny clovek ju teraz pouzije raz za pol roka takze ja by som volil tenucky ultrabook a za par eur na to "raz za cas" pouzitie kupil externu mechaniku.
Ja mám Lenovo U260 IdeaPad a som veľmi nespokojný ohľadom hier... ale na VŠ sa veľmi hodí... má ultra tenký displej, váha, výdrž až 2-3hod. keď pozeráš videa a 5hod. len tak
nevýhody : voči pádom by veľmi dobre neobsatál resp. NB je stvorený na dizajn takže je celž obtiehnutý PRAVOU KOŽOU takže keď ti spadne tak sa ti môže tá koža veľmi poškodiť aj Hard disk nieje boh vie čo odolný voči pádom
potom už ti odporučím Samsung Rv520 (už sa nepredáva)
moja sestra tiež študuje a koľko krát jej už spadol a celkom drži
veľmi mínus má asi vo váhe neviem či je ťažký lebo je mám NB čo má 1,6kg takže ak zdvihnem Samsung tak sa mi trochu zdá byť takžký kúpiš ho len na bazos.sk Chcel by som sestrin NB kvôli výkonu a nech si môj zobere alebo ona sa ho nechce vzdať, lebo je veľmi dobrý
@papapa111 Tak vieš, je pravda, že pozerať sa na to, aké hry by mi tam išli a podobne je dosť odveci, keď riešim iné parametre A ja som skôr za hliníkový/kovový kryt, iný by mi ani nenapadol kupovať. Pri cestovaní sú pády viac bežné ako doma za stolom .
Ale dik za názor. Unes sestrin notebook, nič lepšie mi nenapadá .
@miaja nechcem moc riskovať so značkami, s ktorými nemám skúsenosti + sú aj veľké notebooky, ktoré by som si mohla kúpiť aj za lepšiu cenu a predsa ich nechcem. Dik za názor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A keď už, bral by som ten Dell, lebo má výkonnejší procesor a hybridný hardisk (500 GB + 32 GB SSD cache) ... škoda toho slabého rozlíšenia
@77hanes77 Viem, že mi to asi viacerí napíšu, že by nevzali ani jeden, rátala som s tým, keď som zakladala diskusiu.
- kvôli tomu procesoru som mu dala plusko
Ber ten Dell, máš lepší procesor, výkonnejší disk a je to Dell
Nepotrebujem žiadny profi ntb, len úplne bežný na bežné použitie, základné funkcie a hlavne ľahkú váhu. Keby som chcela, tak si kúpim ultrabook, ale takých s CD-romkou(laicky povedané) je véľmi málinko a rozhodla som sa pre alza.cz.
Na záver ber ten Dell. Prečo? napísal som to tu @2
to je len taky alternativny tip odomna
Ja mám Lenovo U260 IdeaPad a som veľmi nespokojný ohľadom hier... ale na VŠ sa veľmi hodí... má ultra tenký displej, váha, výdrž až 2-3hod. keď pozeráš videa a 5hod. len tak
nevýhody : voči pádom by veľmi dobre neobsatál resp. NB je stvorený na dizajn takže je celž obtiehnutý PRAVOU KOŽOU takže keď ti spadne tak sa ti môže tá koža veľmi poškodiť aj Hard disk nieje boh vie čo odolný voči pádom
potom už ti odporučím Samsung Rv520 (už sa nepredáva)
moja sestra tiež študuje a koľko krát jej už spadol a celkom drži
veľmi mínus má asi vo váhe neviem či je ťažký lebo je mám NB čo má 1,6kg takže ak zdvihnem Samsung tak sa mi trochu zdá byť takžký kúpiš ho len na bazos.sk Chcel by som sestrin NB kvôli výkonu a nech si môj zobere alebo ona sa ho nechce vzdať, lebo je veľmi dobrý
Ale dik za názor. Unes sestrin notebook, nič lepšie mi nenapadá .
tak tento splňa všetky tvoje požiadavky
@miaja nechcem moc riskovať so značkami, s ktorými nemám skúsenosti + sú aj veľké notebooky, ktoré by som si mohla kúpiť aj za lepšiu cenu a predsa ich nechcem. Dik za názor
a keď nakuknem na procák, tak aj keby to nebolo hp, tak dell vyhraje