že Kaliňák už som sa ako tak vyrovnal s tým, že sa v našej malebnej krajinke berie 40% ehm, povedzme jednoduchších ľudí... ale výsledok hlasovania na tomto fóre ma teda odrovnal
"Fico patrí do basy, ak sa dokáže, že hlas podobný Ficovi je Ficov," povedal v reakcii na vystúpenie Roberta Fica poslanec za SaS Igor Matovič.
"Ak niekto neplatí študentom za roznášanie novín, je zlodej a ak niekto neplatí clo, je pašerák," vyjadril sa zase Robert Kaliňák.
Matovič si bol istý, že tým myslel jeho.
Ako potvrdili viacerí poslanci, v čase, keď už boli vypnuté mikrofóny, Igor Matovič zo strany SaS označil kolegu zo Smeru Roberta Kaliňáka vulgárnym slovom, čurákom. Matovič sa k tomu následne priznal aj verejne.
Matovič cez sálu prešiel ku Kaliňákovi a obaja odišli za plentu. Rokovanie muselo byť prerušené, viacerí poslanci totiž opustili svoje miesta.
Koaličný poslanec tvrdí, že za plentou mu Kaliňák s úsmevom navrhol tykanie, ktoré on prijal.
"Opýtal som sa ho, že či tým pašerákom a zlodejom myslel mňa - on na to, že áno," povedal podľa Matoviča Kaliňák s dodatkom, že pred súdom mu to nedokáže.
Matovic je niekto komu sa podarilo prepasovat do parlamentu a teraz sa snazi zviditelnit, aby bol znamy, mohol odist z SaS a zalozit vlastnu stranu. Najprv sa to snazil docielit tym ze povedal ze sa ho niekto snazil podplatit, potom sa hadal z Belousovovou a nakoniec s Kalinakom.
vždy ma dokážu dojať názory na štýl "je to takto, a keď si myslíš niečo iné, si nesvojprávny debil, neschopný triezvo uvažovať", s ktorými sa zas a opäť stretávam aj v tomto fóre... pre mňa je Matovič úplný šašo a ak som kvôli tomu primitívna hlupaňa, tak budiš za týmto názorom si stojím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
kalinak je prirodzena autorita, z matovica mi je na smiech
Čo vlastne o tej kauze píšu noviny?
-----------------------------------------------------------------------------------------
"Fico patrí do basy, ak sa dokáže, že hlas podobný Ficovi je Ficov," povedal v reakcii na vystúpenie Roberta Fica poslanec za SaS Igor Matovič.
"Ak niekto neplatí študentom za roznášanie novín, je zlodej a ak niekto neplatí clo, je pašerák," vyjadril sa zase Robert Kaliňák.
Matovič si bol istý, že tým myslel jeho.
Ako potvrdili viacerí poslanci, v čase, keď už boli vypnuté mikrofóny, Igor Matovič zo strany SaS označil kolegu zo Smeru Roberta Kaliňáka vulgárnym slovom, čurákom. Matovič sa k tomu následne priznal aj verejne.
Matovič cez sálu prešiel ku Kaliňákovi a obaja odišli za plentu. Rokovanie muselo byť prerušené, viacerí poslanci totiž opustili svoje miesta.
Koaličný poslanec tvrdí, že za plentou mu Kaliňák s úsmevom navrhol tykanie, ktoré on prijal.
"Opýtal som sa ho, že či tým pašerákom a zlodejom myslel mňa - on na to, že áno," povedal podľa Matoviča Kaliňák s dodatkom, že pred súdom mu to nedokáže.
Matovic ma cest narozdiel od hentoho ficovho poskoka..
Ako keby to niečo znamenalo, prirodzená autorita bol aj Stalin ...
Ale hlavne, že má zvučný hlas a pekné fúziky, už je z neho politik ;-D
Matovič robí somariny, ale keďže robí somariny v oblasti, na ktorú si nie až tak potrpím, až tak mi to neprekáža ...
Kaliňák mi tiež až tak neprekáža, ale keď človek napríklad videl, čo ten trepal v "kauze malinová" musí mu byť na grc ...
To, čo robil pri tom pokuse o podplácanie, to je samozrejme hlúposť ...
Ale to je naozaj nejakým jeho diabolským a vopred vyrátaným plánom, že mu dá Belousovová facku a Kaliňák ho nazve zlodejom