pred štyrma rokmi o takomto čase som strašne závislačil na Queene, tak dal by som hlas skoro všetkým lebo predtým som od nich nepoznal hádam zlú pesničku Ale určite extrémne neznášam We Are The Champions - nemôžem už ani cítiť
Bohemian Rhapsody je jedna z najgenialnejsich skladieb aka bola kedy napisana, spaja v sebe pop, rock, baladu, rychle, pomale tempo ma genialne gytarove solo a nadherny aj ked smutny text a po celu dobu svojej existencie sa umiestnuje na vrchole mnohych svetovych rebrickoch takze je to jasne Spolu s Imagine od Lennona najkrajsia skladba aku poznam Neprehnal som to ?
neprehnal a suhlasim, Queen ma vsetky pesnicky velmi narocne a kazda je uplne ina ako ostatne...a John Lennon - Imagine je jedna z najúžasnejších skladieb aké som kedy počula
Queeni sú super, nahodia takú dobrú atmosféru keď idem do školy a zaspávam a som znechutnená. I want it all yeah yeeee, I want it all, I want it all and I want it now A We"re the champions je tutovka
možno keby som ich počula ale podľa názvu nevem ale z tých čo poznám určite we are the champions lebo keď ju počujem tak to väčšinou v LM po vyhratom zápase
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a rozhodne skoda Freddieho
Som dúfala, že posledná možnosť nebude mať žiadne hlasy.