Skus www.aparaglidingskola.sk , mozem vrelo odprucat . Chlapci su profici v oblasti paraglidingu a rozumeju tomu co robia./mozes mi verit, predtym som robila kurz inde, ale dozvedela som sa od znameho, ze tam to je uplne o niecom inom, tak som skusila/ Podla mna „Perfectfly“ – ako sa nazyva ich skola paraglidingu patri urcite medzi najlepsie na slovensku. Takisto u nich kupis celu paraglidingovu vystroj. Pri vybere paraglidingovej vystroje ochotne poradia a dostanes na vsetko vyraznu zlavu.Maju aj obrovsky vyber pouzitej „second hand“ paraglidingovej vystroje pre menej narocnych. Kurz v ich skole trval 6 dni a z toho sme 5 dni lietali. Robia aj tandemove lety. Nakoniec kurzu som uz dokazala sama lietat termiku aj z vysokych kopcov. Musis sa vsak pripravit na makacku-denne na koci od rana do vecera
@delpurr máš komerčné prepadáky, od ktorých sa očakával obrovský komerčný zisk a nezarobili nič.
a máš prepadáky, najčastejšie druhé a ďalšie časti dobrého "pilotného" prvého snímku, od ktorých sa očakávalo, že budú rovnako kvalitné ako ich predošlá - prvá časť, a tie "prepadnú" ale čo sa týka veľkých očakávaní, ktoré nesplnia
u mňa kill biil určite nie je prepadák, veľmi kvalitný film, ešte kvalitnejší režisér a jeden z mála filmov, ktorého aj druhá časť je viac menej rovanko dobrá ako prvá
preto si myslím, že Kill Bill spájať s Hostelom je pekná hlúposť
@Xperiax nie nie, zase spajat Kill Bill s hostelom je nieco, na co si netrufam Avsak co sa tyka filmov Quentina Tarantina, tak Kill Bill rozhodne nebol bohvieaky medzi nimi. U mna vedie klasika Pulp Fiction a na to sa nechyta nic
samozrejme, ak sa povie Q.Tarantino, každého, kto sa čo i len trochu "venuje" filmom, napadne ako prvé kult najväčšieho kalibru PulP Fiction. Za ním veľká priepasť a potom ??
Ja som minule nedobrovoľne videla dajaký trápny film s Paris Hilton. A TO bol prepadák a to riadny. Alebo ešte film American High School. Bez myšlienky, trápne, staré vtipy, narážky na sex, ktoré boli vtipné možno akurát tak v čase, keď hitom bolo American Pie 1. A ten film s Hiltonkou to ani nehovorím, aká kravina toto bola. Premrhala som zbytočne hodinu a pol svojho života.
kill bill tiez nepovazujem za nejaky prepadak...aj ked na pulp fuction alebo inglorious bastards sa to zdaleka nechyta ale davat to do kat. s hostelom..
hostel......no povecme ze uz nemam zaujem ho druhy krat vidiet.....ale Kill bill sa mi strasne pacilo.....hlavne kvoli tomu bielovlasemu uzasnemu vsevediacemu dedkovi z dlhou bradou......uz si nepametam jak sa jeho meno pise
No pokial ma nieco reputaciu tak to automaticky nie je prepadak....
Resident evil 2 a 3 pre mna su prepadaky, ale meno im spravila popularna pocitacova hra a preto na to ludia do kin isli.... tak isto ako pojdem aj na stvorku uz len z principu aj napriek tomu, ze dvojka a trojka ma sklamali .....
Je to o reklame a o umeni spravit trailer z tych najlepsich scien podla mna a tak isto o tom co vzniku filmu predchadzalo......
Pre mna je film dobry vtedy ak mi ho nestaci vidiet raz
Kdesto taky resident evil edgeneration.... sice kreslene, ale narozdiel od hraneho filmu to slapalo v duchu pocitacovej hry to ma velmi bavilo Skoda ze Leon nie je skutocny
Pozrel som si hostel a v polovici som to vypol.... nedokazem sa pozerat na take ubohe vytvory amikov, ktore len zhovadzuju vsetky krajiny. Skurvene USA si myslia, ze maju svoju vlastnu vlajku aj v riti, tak vychodna Europa musi byt na takej urovni ako Afganistan. Necudoval by som sa, keby si 4/5 tych amikov, co hostel videli, mysleli ze Slovensko je fakt na takej urovni... Pretoze su tupejsi ako moja macka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a máš prepadáky, najčastejšie druhé a ďalšie časti dobrého "pilotného" prvého snímku, od ktorých sa očakávalo, že budú rovnako kvalitné ako ich predošlá - prvá časť, a tie "prepadnú" ale čo sa týka veľkých očakávaní, ktoré nesplnia
u mňa kill biil určite nie je prepadák, veľmi kvalitný film, ešte kvalitnejší režisér a jeden z mála filmov, ktorého aj druhá časť je viac menej rovanko dobrá ako prvá
preto si myslím, že Kill Bill spájať s Hostelom je pekná hlúposť
Kill Bill
Vid » tinyurl.com/yaz5ngn...
Resident evil 2 a 3 pre mna su prepadaky, ale meno im spravila popularna pocitacova hra a preto na to ludia do kin isli.... tak isto ako pojdem aj na stvorku uz len z principu aj napriek tomu, ze dvojka a trojka ma sklamali .....
Je to o reklame a o umeni spravit trailer z tych najlepsich scien podla mna a tak isto o tom co vzniku filmu predchadzalo......
Pre mna je film dobry vtedy ak mi ho nestaci vidiet raz
Sin City a Kill Bill dávať do jednej témy s Hostelom?
Prvé dva sú dosť, dosť dobré, o čom značí aj globálne hlasovanie na IMDB a osobný názor...