iny z tychto ako requeim for a dream som nevidela a aj to nam pustali na etike, take filmy nevyhladavam..ako a co ja viem ci bol nejako emotivny, ani nie tak ci tak by som nezacala s takymi tvrdymi drogami takze ani ma to nejak neovplyvnilo xD
requiem neviem pozerať, vždy, keď to zapnem, id polovice sa zadúšam plačom, tak keď už, iba prvých 20-30 minút pozerám, keď je drogový svet pekný
a napríklad wir kinder von bahnhof zoo je podla mňa strašná, ale strašná chobotina. aj kniha, aj film, obidve sú zlé a je mi jedno, že im to pridáva na autentickosti.
a perníková věž, no.. kedysi som ten film zbožňovala, ale minule som to zapla, a aj hneď vypla. nudáááááá to boláááá.
ale najlepší je určite trainspotting. a včera som spoznala trnavského rentona
film Wir Kinder von Bahnhof ZOO som nevidel ale cital som knihu a myslim ze to je najlepsia drogova prevencia,malo by to byt povinne citanie na skolach lebo len uplny debil by si chcel slahnut heroin po precitani tej knihy
No... Requiem for a dream bol naozaj humusny film... Nepacil sa mi asi hlavne preto, lebo nemam rad pesimizmus atd. a v tomto filme dopadol kazdy dost zle. Kokain bol tiez velmi silny film, krasny pribeh dvoch chalanov, ktorych droga vyniesla vysoko, ale kto vysoko rube, tak aj hlboko spadne. Pernikova vez bol sice film o drogach, ale rozhodne nebol emotivny, nepocitoval som ziadne extra emocie takmer polku filmu.
Tieto 3 filmy som videl, ostatne nie... (je to hlavne koli tomu, ze po filme Requiem sa neodvazim take pozerat, lebo to bol dost humac) a z nich bol najemotivnejsi rozhodne Requiem.
urcite requiem, ale to je tak neprijemny film, ze uz si ho pravdepodobne v zivote nekuknem.. ovela radsej si kuknem trainspotting... a trinastka bola tiez dost hnusna, to som tiez videla raz a stacilo mi..
Requiem vedie. Spojil viac realnych osudov dokopy, bez nadeje na lepsie casy. Realta ked niekto spane do tvrdych drog.
Pernikova vez, no celkom sa snazili tvorcovia, ale viac som sa na tom filme smial, ako by mal byt pre mnaemotivne nicujuci.
"Snup" je predpokladam Blow s Johnnny Deppom. Zalozeny na skutocnejsudalosti ak i to nemylim. To bol celkom dobry, film, ale tiez vo mne nenechal nejaku emotivnu stopu.
Ak sa vsak do emotivny pocita aj zabavny, tak najlepsie su filmy od Chonga , potom Freebird, Grandma"s boy atd...
z tochto som videla len requiem a inak hudba ktomu je nádherná doteraz ju mám v mobile
Je to zároveň hnusný a zároven dobrý film. Tuím je podla knihy že? ten ujec co ho napisal tam aj hra pokial ma mozog nesalie...
maliby to pustit si myslim povinne v škole detom aj keď tie nemravné scény nie su vhodne do skoly ale realita je realita...
mne bolo strasne luto tej jeho mamy...jej syn bol debílek , ale ona? krasne to poukazovalo na to ze aky su ludia...ako ten doktor..ani sa na nu nepozrel....
requiem som nedopozerala, ani neviem preco, mozno raz sa k nemu dostanem opat. kokain a pernikovu vez som tiez nedopozerala, jedine vlastne co som videla do konca a nie raz je trainspotting. Je to sice emotivne, ale nie az tak... preto nehlasujem za nic. ostatne nemam sajny. resp nevidela, necitala.
Requiem for a dream prilis nuti divaka aby bol danym dejom dotknuty, dojaty.. neviem take nasilnosti vcetne totalne depresivnej (ale skvelej!) hudby nemam moc rada, ale spracovanie filmu sa mi pacilo..
Trainspotting - fuuu ta jeho odvykacka s tym mrtvym decom loziacim po stene.. nebolo mi setko jedno.. plus par nechutnych momentov..ale tiez skvely film..
Pernikova vez-uz si ten film moc nepamätam ale viem ze jeho necakany zaver ma dojal, takze som vybrala tento film..
videla som len druhu polku my deti zo stanice zoo a do smrti mam z toho strach z toho filmu knihy z drog zo vsetkeho... ale nebudem hlasovat lebo ostatne som nevidela.. ale henten film... to bolo najdesivejsie co som kedy videla...
REKVIJEM JE UBER TOTAAALNA NAJVACSIA KOKOTINA NA SVETE!!!!! SI PAMATAJ!!!! CISTE CITOVE VYDIERANIE, PRIBEH ALA ROZAMUNDÉ PILČÉR... PROSTE HNUS VELEBNOSTI!!!
requiem for a dream, avšak sledovaný jedine v pôvodnom znení a pri kvalitnom ozvučení, nakoľko clint mansell sa na soundtracku fakt blisol.
ale tí herci (okrem Sarah - tej babky) neboli hodnoverní. to proste neboli feťáci.
naproti tomu trainspotting je odohraný excelentne. aj hudba je popi. aj som to našiel v kníhkupectve v angličtine, ale bolo to plné slangových výrazov .. nerozumel som dostatočne (a to si myslím že viem po anglicky)
wir kinder je už totálna sračka čo sa hereckých výkonov týka. kniha je omnoho lepšia
hm...neviem nevidela som ani jedne z týchto...ale ma tak napadlo...chytáme sa zo školy na operu BIELE PEKLO alebo Mne sa to stať nemôže ....som zvedavá, hrozne sa nato teším...
rozhodnut, ktory je najviac emotivny, sa podla mna uz len medzi filmami requiem for a dream a trainspotting rozhodnut neda, pretoze to je ako porovnavat najlepsie kapely medzizanrovo ( tazko ), pocity v a z tychto filmov, su uplne ine, a pri kokaine taktiez, inak tie filmy su skvele
osobne ale naproti @grietusha milujem aronovskeho pohlad do cloveka a riesenie jeho konfliktov, ci uz vnutornych, alebo vonkajsich ( film PI je jednoducho masakralny aj rezisersky aj formou ) je to ale typicky aronovsky, neskor v tom clovek vidi stale to iste..
osobne som videl film requiem asi 5x a trainspotting asi 2x, a vybral by som trainspotting, uz len koli tomu, akou anglictinou sa tam hovori, a cele zapasovanie do prostredia..skvostny film fakt danny boyle sakra dobre vedel, co robi a mcgregor hral fakt skvele
nevidela som vsetky, ale z tych, ktore som videla, tak urcite requiem. trainspotting ma miestami pobavil, dokonca mi pride dost tazke ho vobec porovnavat s requiem.om.
requiem na isto, kokain bol trochu iný pohľad na drogu(z pohľadu distributora), zoo som nevidela, čítala som knihu a tá bola skvelá... a šňup bol....veselý
requiem for a dream a trainspotting su moje 2 top filmy..ale najviac je asi wir kinder von bahnhof zoo..citala som knihu..film som videla mrte davno ale ta kniha fuu..je to drsnejsie preto lebo je to pribeh o babe co si zacala pichat do kabla v 13..kdezto v tych ostatnych su dospeli ludia..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
158 komentov
Rekviem až príliš útočí na diváka. nepáči sa mi to.
a napríklad wir kinder von bahnhof zoo je podla mňa strašná, ale strašná chobotina. aj kniha, aj film, obidve sú zlé a je mi jedno, že im to pridáva na autentickosti.
a perníková věž, no.. kedysi som ten film zbožňovala, ale minule som to zapla, a aj hneď vypla. nudáááááá to boláááá.
ale najlepší je určite trainspotting. a včera som spoznala trnavského rentona
Tieto 3 filmy som videl, ostatne nie... (je to hlavne koli tomu, ze po filme Requiem sa neodvazim take pozerat, lebo to bol dost humac) a z nich bol najemotivnejsi rozhodne Requiem.
Pernikova vez, no celkom sa snazili tvorcovia, ale viac som sa na tom filme smial, ako by mal byt pre mnaemotivne nicujuci.
"Snup" je predpokladam Blow s Johnnny Deppom. Zalozeny na skutocnejsudalosti ak i to nemylim. To bol celkom dobry, film, ale tiez vo mne nenechal nejaku emotivnu stopu.
Ak sa vsak do emotivny pocita aj zabavny, tak najlepsie su filmy od Chonga , potom Freebird, Grandma"s boy atd...
Je to zároveň hnusný a zároven dobrý film. Tuím je podla knihy že? ten ujec co ho napisal tam aj hra pokial ma mozog nesalie...
maliby to pustit si myslim povinne v škole detom aj keď tie nemravné scény nie su vhodne do skoly ale realita je realita...
mne bolo strasne luto tej jeho mamy...jej syn bol debílek , ale ona? krasne to poukazovalo na to ze aky su ludia...ako ten doktor..ani sa na nu nepozrel....
Trainspotting - fuuu ta jeho odvykacka s tym mrtvym decom loziacim po stene.. nebolo mi setko jedno.. plus par nechutnych momentov..ale tiez skvely film..
Pernikova vez-uz si ten film moc nepamätam ale viem ze jeho necakany zaver ma dojal, takze som vybrala tento film..
A Requiem nezabral absolútne vôbec, nedonútil ma zamyslieť sa, beriem ho len ako nepodarený útok na city.
ale tí herci (okrem Sarah - tej babky) neboli hodnoverní. to proste neboli feťáci.
naproti tomu trainspotting je odohraný excelentne. aj hudba je popi. aj som to našiel v kníhkupectve v angličtine, ale bolo to plné slangových výrazov .. nerozumel som dostatočne (a to si myslím že viem po anglicky)
wir kinder je už totálna sračka čo sa hereckých výkonov týka. kniha je omnoho lepšia
toe celkovo moj najoblubenejsi film...
osobne ale naproti @grietusha milujem aronovskeho pohlad do cloveka a riesenie jeho konfliktov, ci uz vnutornych, alebo vonkajsich ( film PI je jednoducho masakralny aj rezisersky aj formou ) je to ale typicky aronovsky, neskor v tom clovek vidi stale to iste..
osobne som videl film requiem asi 5x a trainspotting asi 2x, a vybral by som trainspotting, uz len koli tomu, akou anglictinou sa tam hovori, a cele zapasovanie do prostredia..skvostny film fakt danny boyle sakra dobre vedel, co robi a mcgregor hral fakt skvele
Kým sa nejaká dobrá duša nerozhodne ich spasiť alebo im nezlyhajú orgány.