Absolútne neriešim futbal, ale spomenula som na tento vtip:
Učiteľka sa pýta detí v škole, kde pracuje ich otecko. Zuzka : - Môj otecko je právnik. Jožko : - Môj tatko je lekár. Števko : - A môj robí v gay-bare striptéra, tancuje nahý pri tyči! Učiteľka ho nechá po hodine v triede a pýta sa : - Števko a to vážne? A Števko smutne povie : - Ale nie... hrá futbal za Slovan, len som sa to hanbil pred spolužiakmi povedať...
tak najlepší objektívne momentálne bayern mníchov (aj keď to je také ťažké hovoriť o tom, kto je najlepší) aleeee v mojom srdci má už dlhé roky špeciálne miesto FC Liverpool
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Učiteľka sa pýta detí v škole, kde pracuje ich otecko. Zuzka : - Môj otecko je právnik. Jožko : - Môj tatko je lekár. Števko : - A môj robí v gay-bare striptéra, tancuje nahý pri tyči! Učiteľka ho nechá po hodine v triede a pýta sa : - Števko a to vážne? A Števko smutne povie : - Ale nie... hrá futbal za Slovan, len som sa to hanbil pred spolužiakmi povedať...
@filipesss nahoda
real trapas madrid.
Liverpool nie je klub, to je náboženstvo
dal na výber klube a z nich najlepší, tak určite Slovan to nebude, ani keby tratktori z neba padali
keďže tu nie je Bayern München prikláňam sa k @17 @18
@samarakikus neexistujú a bodka!
@samarakikus pozri @30 mala by si tam dodať že si baba radšek
vždy je horšie napísať chlapcovi ona, ako dievčaťu on