na to prve by som nesla, znie to ako jeden z tych odborov, co dobre zneju a potom sa s nim realne aj tak nezamestnas, lebo je to az prilis teoreticka kravina. teda, ak si po skole dorobis pedagogicke minimum, matematikarov je malo
urcite som za to druhe, s tym vyzera, ze sa da zamestnat aj v banke aj podnikat...
No ja by som sa rozhodovala podobne, keby ma neprijali na managment komenského. Mám rovnaký odbor na matfyze a na eube mám FPM. A bola som rozhodnutá, že určite pôjdem na matfyz... Mám kamošky na oboch školách a trošku viem, aké sú tam rozdiely.. Matfyz má dobré meno už sám o sebe.
Euba, podľa mňa lepšie uplatnenie, ale je to subjektivne, keď sa budeš len drtit nič z teba nebude treba sa zapájať do projektov súťaži, zaujímať sa o odbor aj nad rámec školských povinnosti a budes uspesna aj so soc. pracou
Pokial si pozres statistiky tak zistis ze ten tvoj program (tusim FHI na eube) je najziadanejsi program po informatike...zarovej zamestnavatelia si najviac prezeraju zivotopisi absóventov euby..co sa tyka UK ta ja daleko za eubou..takze jednoznavne bankovnictvo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Lebo je to matfyz Neviem inak vysvetliť, s eubou nemám skúsenosti žiadne.
urcite som za to druhe, s tym vyzera, ze sa da zamestnat aj v banke aj podnikat...