snazim sa nesudit ludi globalne...ale...muzi nie su svine, len...ked niekto caka, ze budu taki isty ako ony a pritom sme rozdielni...co ine sa da cakat??
Ženy stále klebetia a ohovárajú - aj pravda ale tak povačšine to aj má zmysel ,samozrejme ako čo..klebetia je také škaredé prečo sa nehovorí že diskutujú?vrr..a aj tak to nerobia len ženy
Hnedé vajíčka sú lepšie ako biele - netuším nejedávam
Mačky sú falošné - tak maličko án sú skor šikovné,ale predsa na tom niečo bude.
Televízia oblbuje - ako sa kto nechá,ale skor aj hej
Malí ľudia majú zo svojej výšky mindrák - nejsom uplný skřet ale nemám
Škola je základ života - ak sa nemyslia tie drízdy čo ti tam tlačia do hlavy tak z velkej časti áno.. .
podla mna akne z cokolady neni.. svine su aj zeny a mozno casto 1000 krat vacsie ako muzi a vzdy tu ide o individualitu... ženy klebetia mozno menej ako chlapy...a to mam odskusane uz u dost veela kamaratov...ve uz len ked prejdete okolo skupinky nejakych chlapov hned zacnu kecat o vas same blbosti je to proste v ludoch zakodovane ze sa musia o nieco rozkecavat... to o tych vajciach som nv zivote nepocula je a bude mi to uplne jednoo.. no macky su obcas podla mna dost velke hnusoby ale aj tak su niektore dost krasne...hlavne malicke.. televizia neoblbne pokial nema clovek uz zaklad v sebe ....a ziadny normalny clovek sa nepotrebuje cele dni kukat na telku nevravim ze neni v poohode si kuknut nejaky gecovyy film ale od erana do vecera to sa mi necee.... pokial in na to nikto nedava dovody tak nie..ale je to tak isto ako z inymi vecami .... to s tou skolou to nebude az take horuce nevravim ze skola je zla ale obcas ziaci ktory nemali tie najlepsie vysledky sa v zivote uplatnia skor ako ty zo samymi vybornymi...tym ale nepodrivam skolstvo....
@lillyth@petika@wampirekizz@christiana neplati to len o cokolade ale vseobecne o sladkostiach, ked ma baba kramy tak vtedy by mala jest malo sladkeho lebo VTEDY to zle prospieva na plet, inokedy ani nie...
@hluzar Ale tak čo ja za to môžem?! Toľko ľudí stále pindá na to, že sa mnohí snažia nejak sa zaškatuľkovať a pritom to tak vôbec nemusí byť, pretože to práve oni ich tak škatuľkujú.
podlamna by tu niekto mal napisat riadny predsudok a nie take voloviny... s kamoskou byvame na dedine takze tu je predsudkov kopu napriklad chodime v ciernom pretoze obe pobuvame punk rock metal proste taku tvrdsiu hudbu a cierna sa nam paci...no ideme minule a skoro kazdy sa za nami obzeral ako keby sme boli nejake satanistky a to vobec nie sme kedze chodimedo kostola a ja sa za to nehanbim tak toto ma riadne stve a e voloviny ako ze och bozeee z cokolady je akneee??? jeziiis zavolajte moju kozmeticku...jak trapne barbie
zaujímavéé... no, mna osobne najviac vytáča ked najmä staršia veková kategória odsudzuje mladých aj ked majú pravdu klasickou vetou - čo ty možeš vediet o živote, si mladý....radšej drž hubu a uč sa od dospelejších a múdrejších... pričom kopa dospelých sa mýli a sami zo seba robia tým nafukovaním telce...
Mna osobne stve ak si nekto myslí že má pravdu len preto ze je starší,alebo to že ak je dvojica spolu kazdy den tak sa zachvílu rozídu,lebo sa omrzia jeden druhému.
alebo to ze rodicia si myslia ze majú právo riadit zivot a kontrolovat kazdy krok dietata aj ked je uz dávno dospele dovtedy kym byva u nich.neviem ci su to predsudky ale toto su veci co ma vedia najviac vytocit,..
najviac neynasam predsudky o drogach. Ked niekto hovori o niecom co vobec nepozna a naivni idioti mu to zeru
btw. macky su riadne kurvy ked si myslite, ze sa k vam tulia s pritulnosti tak to nie je pravda. Ale maju pachove zlazy na krku a chvoste, takze ked sa o vas obtieraju, len si znackuju svoj majetok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
@husky ale aj baby sú svine... poznám...
snazim sa nesudit ludi globalne...ale...muzi nie su svine, len...ked niekto caka, ze budu taki isty ako ony a pritom sme rozdielni...co ine sa da cakat??
Muži sú svine - toto je ták individuálne..
Ženy stále klebetia a ohovárajú - aj pravda ale tak povačšine to aj má zmysel ,samozrejme ako čo..klebetia je také škaredé prečo sa nehovorí že diskutujú?vrr..a aj tak to nerobia len ženy
Hnedé vajíčka sú lepšie ako biele - netuším nejedávam
Mačky sú falošné - tak maličko án sú skor šikovné,ale predsa na tom niečo bude.
Televízia oblbuje - ako sa kto nechá,ale skor aj hej
Malí ľudia majú zo svojej výšky mindrák - nejsom uplný skřet ale nemám
Škola je základ života - ak sa nemyslia tie drízdy čo ti tam tlačia do hlavy tak z velkej časti áno.. .
A ešte nemám rada, keď si niekto myslí, že som metláčka.
Podla mna kazda moznost sa niekedy hodi a niekedy nie ale povedzme si narovinu nie su ludia povacsinou skutocne svine ?
Práveže neznášam všetky tieto trápne delenia, zvlášť keď je to podľa hudby. (blee)
i ked musim uznat ze tvoj styl ma nieco do seba ked nic ine si skutocne neskopirovatelna
- chodi v ciernom, v trickach kapiel = problémová,tupá a agresívna.....
alebo to ze rodicia si myslia ze majú právo riadit zivot a kontrolovat kazdy krok dietata aj ked je uz dávno dospele dovtedy kym byva u nich.neviem ci su to predsudky ale toto su veci co ma vedia najviac vytocit,..
Zahlasoval som za moznost cislo 2.
A vlastne.. Pre babu je výška 165-168 cm už úplne normálna
Čiže mindráky nemáme
Aspoň môžeme zbierať hríby
btw. macky su riadne kurvy ked si myslite, ze sa k vam tulia s pritulnosti tak to nie je pravda. Ale maju pachove zlazy na krku a chvoste, takze ked sa o vas obtieraju, len si znackuju svoj majetok