ked kazdy serial je uplne iny... oni sa moc porovnavat nedaju.. aspon ja ich nedokazem porovnat... v kazdom je nieco ine, co je uzasne prave na tom seriali... ale teda simpsons su stale na vrchole.. aspon pre mna
Simpsonovci - najlepsi sitcom, ale nie az tak unikatny
Weeds - videl som par casti v telke, ale neoslovilo ma to nejak
Bones - nevidel som
Heroes - celkom fajn
Prison break - jeden z mojich najoblubenejsich serialov (v top 10 serialov celeho mojho zivota by som ho mal, ale nie na prvom mieste)
Veronica Mars - nepoznam
Happy tree friends - akoze toto je trapne zaradovat do top10, happy tree friends su celkom funny a pacia sa mi, ale do top serialov to urcite nepatri ved to su vlastne kratke niekolkosekundove minutove kraviny
Dr.House - nepozeravam serialy z lekarskeho prostredia.nikdy.
Lost - Nezvestní - bombasupermega - serial ktory zmenil moj zivot
Sorry ludia ja som tu novaaa....to bola skuska ohňom... ... ved happy tree friends ma napadlo iba tak...na rychlo ani nvm prečo..je to celkom sranda...je strasne veľa super seriálov....ale u mna je to futurama
ou shit to som zabudla naozaj how i met your mother tak toe fakt ...oj... taky super serial som zabudla...vrrr...no skoda aj dva a pol chlapa...nabuduce
neviem podla mna su serialy pre pubertiakou, ale mozno je to tym ze som starsia a aj moje vnimanie na okolie je ine .... som zamerana trochen inym smerom ..... myslim ze @0majlo0 vies o com tocim
@punkhartka jojo,.. ja serialy nemam rad hlavne preto, lebo proste vymeskam jednu cast a som mimo... na druhu stranu nebudem predsa pozerat serial, v ktorom sa 10 dielov nic nedeje... ja ani filmy nepozeram, strata casu a nebavi ma to, a ked uz nieco chcem pozerat, tak si ten film vyhliadnem, pozrem HD trailer a potom si ho pozrem...
@15 Čaro housa je v tom, že sa nezakladá na tých somarinách okolo lekárstva, ale na úžasnej postave Housa, geniálnych dialógoch a často ozaj čiernom a absurdnom humore ...
Inak som na tom podobne s tými lekárskymi, ale toto je výnimka už len preto, že sa vymyká z bežnej tématiky takýchto seriálov ...
Aj keď je pravda, že keby bolo po mojom bolo by tam toho lekárstva ešte menej.
pozrite si seriál Battlestar Galactica (aspoň prvú sériu) - Hviezdna loď Galactica, a pochopíte jedinú správnu voľbu, ale tá v ankete chýba...
(áno, je to scifi, ale rovnako ako Orson Scott Card (spisovateľ) je to nesmierne atmosférické a inteligentné psychologicko-filozofické scifi, a tie scifi veci používa len ako kulisu, nie ako hlavné ťažisko)
Veronica Mars momentálne...myslel som, že je to hovadina, ale nie a heroes jednoznačne, už sa neviem dočkať 2.2. na nový diel...a prison break je fajn, ale akosi to už upadlo u mňa...ostatné nekomentujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Simpsonovci - najlepsi sitcom, ale nie az tak unikatny
Weeds - videl som par casti v telke, ale neoslovilo ma to nejak
Bones - nevidel som
Heroes - celkom fajn
Prison break - jeden z mojich najoblubenejsich serialov (v top 10 serialov celeho mojho zivota by som ho mal, ale nie na prvom mieste)
Veronica Mars - nepoznam
Happy tree friends - akoze toto je trapne zaradovat do top10, happy tree friends su celkom funny a pacia sa mi, ale do top serialov to urcite nepatri ved to su vlastne kratke niekolkosekundove minutove kraviny
Dr.House - nepozeravam serialy z lekarskeho prostredia.nikdy.
Lost - Nezvestní - bombasupermega - serial ktory zmenil moj zivot
@22 kokso, už som pozrel všetky série a teraz musím čakať do utorka, kým sa nebude v amerike vysielať ďaľšia časť
Inak som na tom podobne s tými lekárskymi, ale toto je výnimka už len preto, že sa vymyká z bežnej tématiky takýchto seriálov ...
Aj keď je pravda, že keby bolo po mojom bolo by tam toho lekárstva ešte menej.
@37
A samozrejme, ty si jednoznačne najdospelejšia, veď čo už je lepším znakom vyspelosti ako takéto generalizovanie?
(áno, je to scifi, ale rovnako ako Orson Scott Card (spisovateľ) je to nesmierne atmosférické a inteligentné psychologicko-filozofické scifi, a tie scifi veci používa len ako kulisu, nie ako hlavné ťažisko)