@indifferentgirl to pochopia iba nadpriemerne inteligentny ludia a aj tak nepochopim zase ja ze ako sa mozes zapodievat takymi kravinami ked to vobec nieje podstatne a kazdy normalny clovek hned pochopi ako je to myslene.
@pandicqa Hlboko sa ospravedlňujem, že nie som nadpriemerne inteligentný človek, akože naozaj, sorry. Mám pocit, že v noci normálne nezaspím...
Ja mám skôr pocit, že každý normálny človek, ktorý uvidí henten názov, si predstaví nejaké seriály, ktoré predstavujú jeden žáner alebo niečo také a má si vybrať z nich. Keď tam drbneš možnosť "Iný", tak sa rovno spýtaj aké seriály máme radi a nedávaj to ako anketu.
dr. house jednoznacne...ale uz nepozeram lebo na jednotke skoncil a nebavi ma od znova pozerat casti ktore som uz videl minimalne 3x. pockam si az na novu seriu
Na začiatku som nerozumela, ale je naozaj výborný. Klaxons, The Velvet Undeground, Blur, The XX, Adele, Kasabian, Iron and Wine, War, Dean Martin, The Courteeners , The Horrors a Damien Rice a ďalší ako soundtrack. A to je len predkrm. Watch it.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
A ešte Vampire Diaries♥ ktoré skončili :/ dufam že pojde aj druhá séria.
Zvyšok ee
Nepochopím človeka, ktorý napíše "Ktorý z uvedených..." a drbne tam možnosť "Iný".
Ale ináč súhlasím s druhou vetou v @8
@pandicqa Hlboko sa ospravedlňujem, že nie som nadpriemerne inteligentný človek, akože naozaj, sorry. Mám pocit, že v noci normálne nezaspím...
Ja mám skôr pocit, že každý normálny človek, ktorý uvidí henten názov, si predstaví nejaké seriály, ktoré predstavujú jeden žáner alebo niečo také a má si vybrať z nich. Keď tam drbneš možnosť "Iný", tak sa rovno spýtaj aké seriály máme radi a nedávaj to ako anketu.
Ako nejdem sa tu s tebou hadat nechapem preco by si ma mala trapit mysli si co chces je mi to jedno .
a zvlastne miesto
Frasier
ale z uvedených panelák a z iných TVD a BBT :p
smiech
a konkrétne buď Fringe, V, Housa môžem, Friends
a z SK serialov co su momentalne pozeram Panelak teda obcas tak 2 - 3 krat do tyzdna
Panelák - najnudnejší seriál aký som kedy videl
Ordinácia - o ničom
Dr Ludsky - nepoznám
...Ale aj Priatelov rada pozerám
...No DR.House ma prestal baviť
...a Ordinácia je teraz už *oničom*
...Dva a Pol chlapa som pozerávala
...A Panelák a Doktor Ludky či jaký je to ma nezaujímavú,nebavia a to som ešte ani jednu časť nevidela , ale stačí mi vidieť reklamu ...
...a...
Misfits.
Na začiatku som nerozumela, ale je naozaj výborný. Klaxons, The Velvet Undeground, Blur, The XX, Adele, Kasabian, Iron and Wine, War, Dean Martin, The Courteeners , The Horrors a Damien Rice a ďalší ako soundtrack. A to je len predkrm. Watch it.
Stargate (jedno ktory... vsetky su super)